Βόλος: Διευθύντρια μάρκετ αρνήθηκε να καλέσει την αστυνομία όταν πιάστηκε γιαγιά με κλεμμένα τρόφιμα

Χθες το βράδυ, λίγη ώρα πριν μεγάλο μάρκετ στη Νέα Ιωνία κλείσει, εντοπίστηκε από υπαλλήλους μια ηλικιωμένη γυναίκα να έχει αφαιρέσει τρόφιμα.

Και μόνο η εικόνα μιας ηλικιωμένης να βάζει τρόφιμα πρώτης ανάγκης στην τσάντα της για να ζήσει, είναι συγκλονιστική. Λίγη ώρα πριν το κλείσιμο την εντόπισαν και η υπεύθυνη του μάρκετ φέρεται να αντιμετώπισε το περιστατικό με διακριτικότητα. Μάρτυρας τον διαλόγων που ακολούθησαν μεταξύ πελατών με την υπεύθυνη ήταν ο κ. Μίλτος Μιχαηλίδης ο οποίος περιέγραψε όσα συνέβησαν, ενώ το περιστατικό καταγράφηκε σε ανάρτησή του όπου περιγράφονται οι διάλογοι:

– Καλέσατε την Αστυνομία;
– Όχι…
– Μα καλά, την αφήσατε και έφυγε χωρίς να καλέσετε την Αστυνομία;
– Μα…μια γριούλα ήταν!
– Ναι αλλά έκλεψε…
– Δεν θα καλέσω την Αστυνομία για μια γριούλα, πήραμε πίσω τα πράγματα και το θέμα έκλεισε εκεί…”
Οι διάλογοι των πελατών με την υπεύθυνη του καταστήματος , συγκλόνισαν και τον ίδιο που ανέφερε πως “οι άμεμπτοι ζητούσαν από την υπεύθυνη του market να καλέσει την Αστυνομία για να συλλάβουν μια ηλικιωμένη που έκρυψε κάποια πράγματα προκειμένου να τα βγάλει δίχως να πληρώσει.  Η υπεύθυνη του market, προς τιμήν της, αρνήθηκε πεισματικά τις προτροπές, ζήτησε και πήρε πίσω τα πράγματα και το θέμα έκλεισε εκεί. Για μένα έτσι έπρεπε να συμβεί. Δυστυχώς, τέτοια,φαινόμενα  από εδώ και πέρα θα βλέπουμε αρκετά. Ίσως, κάποιοι από εμάς να βρεθούμε μπροστά σε κάτι παρόμοιο. Τότε, ας πράξουμε με βάση την ανθρωπιά”, ανέφερε.
Φωτό αρχείου