Τραγωδία: Πέθανε βρέφος 1,5 έτους στο Νοσοκομείο Βόλου – Με υψηλό πυρετό το δίδυμο αδελφάκι του

Μεταφέρθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Νοσοκομείο του Βόλου ένα βρέφος 1,5 έτους με υψηλό πυρετό, που κατέληξε λίγη ώρα αργότερα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έχουν στη διάθεσή τους τα gegonota.news, το μωρό μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο και γιατροί αποφάσισαν αμέσως να διασωληνωθεί. Κατέβαλαν προσπάθειες να το κρατήσουν στη ζωή, αλλά το παιδί κατέληξε. Η οικογένειά του θρηνεί και θα γίνει νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.

Όπως έγινε γνωστό, το παιδί είχε δίδυμο αδελφό και μαζί εκδήλωσαν πυρετό πριν 5 ημέρες. Σήμερα το μεσημέρι, η μητέρα μετέφερε τα βρέφη στην παιδίατρο η οποία έκανε ΚΑΡΠΑ στο ένα από τα δυο και στη συνέχεια συνόδευσε τη μητέρα στο Νοσοκομείο του Βόλου. Το ένα από τα δυο παιδιά δεν είχε καν σφυγμό και κατέληξε νωρίς το απόγευμα, παρά τις προσπάθειες των γιατρών. Ανθρώπινο ράκος η μητέρα δεν μπορούσε να πιστέψει την απώλεια του ενός εκ των δυο παιδιών της και κλήθηκε ψυχολόγος για υποστήριξη, ενώ ο πατέρας έδωσε κατάθεση στην αστυνομία.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα ηλικίας άνω των 40 ετών είχε κάνει συστηματικές προσπάθειες για να αποκτήσει παιδί και είχε γεννήσει τα δίδυμα με κίνδυνο της ζωής της.