Άγριος καυγάς στα Καλά Νερά: 35χρονος “κάρφωσε” μαχαίρι στον γείτονά του για μια αποθήκη

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε χθες το βράδυ στα Καλά Νερά, με αποτέλεσμα γύρω στις 20:00 να μεταφερθεί τραυματισμένος στο Νοσοκομείο ένας άνδρας ηλικίας περίπου 43 ετών.

Ο 43χρονος, αλβανικής καταγωγής, τραυματίστηκε από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα, μετά από επίθεση ομοεθνή του, ηλικίας περίπου 35 ετών. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ο οποίος μετά το επεισόδιο απομακρύνθηκε από την περιοχή με αυτοκίνητο, γκρι χρώματος, για να αποφύγει τη σύλληψη.

Οι δυο άνδρες δεν έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους, όμως τα σπίτια τους γειτονεύουν. Ο καυγάς στήθηκε χθες στον δρόμο για μία αποθήκη, που θύμα και δράστης κατέχουν από κοινού, όπως έγινε γνωστό.

Στο σημείο δεν κλήθηκε η αστυνομία, αλλά ούτε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η σύζυγος του θύματος, σε κατάσταση πανικού, μετέφερε η ίδια στο Νοσοκομείο του Βόλου τον τραυματία, με δικό της αυτοκίνητο. Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν για το περιστατικό από το Νοσοκομείο και μετέβησαν άμεσα στο “Αχιλλοπούλειο” προκειμένου να ενημερωθούν από τη σύζυγο του τραυματία για το τι ακριβώς συνέβη.

Ο 43χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και σύμφωνα με πληροφορίες έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ ο δράστης διέφυγε με τον πατέρα του προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητείται από την αστυνομία.