Γιώργος Παυριανός: Αποκάλυψε γιατί χαστούκισε τον Σάκη Ρουβά

Στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» κάθισε την Τρίτη, 22 Νοεμβρίου ο Γιώργος Παυριανός, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην φορά που χαστούκισε τον Σάκη Ρουβά, επειδή όπως είπε, ο τραγουδιστής «χάθηκε».

«Του έγραψα το “Πάρ’ τα” και λέω να τον στείλουμε στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Δεν είχε τέτοια τραγούδια. Βγήκε με ένα κολλητό μπλουζάκι και τζιν. Είχε κάτι παραπάνω από επίγνωση. Ο αθλητισμός τον είχε κάνει συνεπή. Επαγγελματίας. Το Παρ’ τα βραβεύτηκε ως καλύτερο τραγούδι. Αυτό το παιδί 30 χρόνια δεν έχει χάσει αυτό που είχε.

Κάνει ένα δίσκο μαζί σου, δε σημαίνει ότι θα κάνει όλη του την ζωή. Μόλις έγινε ο πρώτος δίσκος κι εξαφανίστηκε, έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου. Λέω γιατί; Τον είδα στον Γιώργο Μαρίνο εκείνη την εποχή και του λέω ‘γιατί χάθηκες και μου λέει ε η γυναίκα, τα παιδιά, οι δουλειές’. Σηκώνομαι και του δίνω ένα φούσκο. Τρομερό. Τον χαστούκισα μέσα στο μαγαζί. Το μάτι του αγρίεψε και θα μπορούσε να με στραγγαλίσει. Μου λέει ‘το εννοείς αυτό που έκανες’. Βγήκε ο Μαρίνος και μου λέει ‘αγάπη μου τι έκανες; Χαστούκισες τον Σάκη Ρουβά;’ Λέω ‘φύγε γιατί θα χαστουκίσω κι εσένα’. Τώρα το λέμε με τον Σάκη και γελάμε», είπε ο Γιώργος Παυριανός.

Πηγή: enikos.gr

Kentavros