Αντιμέτωπος με την οργή των “πράσινων αυτοδιοικητικών” στον Βόλο ο Σπυρόπουλος

Το ΠΑΣΟΚ αναμένεται τις πρώτες του Δεκεμβρίου να συγκαλέσει Κεντρική Επιτροπή και να ανακοινώσει μια πρώτη μεγάλη “φουρνιά” ονομάτων για τα βουλευτικά ψηφοδέλτια. Στον τομέα όμως που επικρατεί απόλυτη νιρβάνα είναι των αυτοδιοικητικών εκλογών και στον Βόλο συναντήθηκε με το “αυτοδιοικητικό κίνημα” 110 στελεχών από όλη τη χώρα ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Σπυρόπουλος. Το γεγονός ότι ακόμη το ΠΑΣΟΚ δεν έχει συγκροτήσει ούτε επιτροπές, εξοργίζει τους “πράσινους αυτοδιοικητικούς” .

Ο κ. Σπυρόπουλος  συγκάλεσε σύσκεψη των δημάρχων του κόμματος προκειμένου να ακούσει τις απόψεις τους, και, δυστυχώς βρέθηκε μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Ο βασικός λόγος ήταν, όπως είπαν, «η πλήρης απουσία του κόμματος από την Αυτοδιοίκηση, ενώ βρισκόμαστε λίγο περισσότερο από 10 μήνες μακριά από τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές».

«Είναι αδιανόητο σε ένα προνομιακό πεδίο για το κόμμα, όπως η Αυτοδιοίκηση να μην έχει ακόμη στελεχωθεί η γραμματεία Αυτοδιοίκησης και να αφήνετε το ‘παιχνίδι’ στο ΣΥΡΙΖΑ», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, πολλοί ήταν οι δήμαρχοι από όλη την χώρα που είπαν ευθαρσώς ότι μπροστά σε αυτή την κατάσταση έχουν ήδη προχωρήσει σε συζητήσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ: «Αν νομίζετε ότι δεν συζητάμε με τον ΣΥΡΙΖΑ κάνετε λάθος», ακούστηκε στην συζήτηση, με τους αιρετούς να χαρακτηρίζουν τις κινήσεις αυτές «απολύτως αναγκαίες για να μην πέσουν οι δήμοι στη ΝΔ».