Βαθιά συγκίνηση για τον Αντώνη Μάνδαλο – Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα στα social media

Σαν “βόμβα” έπεσε χθες στην τοπική κοινωνία η είδηση για τον ξαφνικό θάνατο του Αντώνη Μάνδαλου, που έπεσε νεκρός σε προθάλαμο ιδιωτικού ιατρείου του Βόλου ενώ περίμενε να εξεταστεί από γιατρό.

Η σελίδα του στο FB έχει κατακλυστεί από μηνύματα φίλων και γνωστών που εκφράζουν με κάθε τρόπο τη βαθιά λύπη και συγκίνησή τους για τον αιφνίδιο χαμό του 60χρονου άσσου των γηπέδων.

Μου φαίνεται σαν ψεμα.. δεν το πιστεύω ότι μας άφησες μόνους..τώρα με ποιον θα συζητάω αυτα που λέγαμε..Σαγαπαω πολύ και σε έχω μέσα στην καρδιά μου για πάντα..να ξέρεις ότι σε είχα σαν δευτερο πατέρα μου , σε ευχαριστώ για όλα να προσεχεις τον εαυτό σου εκεί ψηλά

Μόλις έμαθα τα νέα χθες ,κόπηκαν τα πόδια μου ….
Δεν πίστεψα ούτε θέλω να πιστεψω ακόμη ότι έφυγες
Σε ήξερα σαν παίκτη και μάλιστα κάποια στιγμή θα είχες έρθει και στην αγαπημένη μου ομάδα την ΑΕΚ ,αλλά συγκυρίες δεν στο επέτρεψαν.
Σε γνώρισα όμως σαν ΑΝΘΡΩΠΟ μέσω της καπετάνισσας που εσύ έλεγες κι από τότε όταν κατέβαινες στην Αθήνα ,πίναμε κανένα καφέ ,πηγαίναμε σε κανένα μπουζούκι.
Ήσουν Αρσενικό από τα λίγα και παντα ήσουν με το χαμόγελο στο στόμα.
Με φώναζες γίγαντα επειδή ήξερες τι περνάω και παντα μου έλεγες τα προβλήματα σου κι εγώ τα δικά μου.
Συμβούλευες το Θοδωρή σε ότι μπορούσες να τον βοηθήσεις σχετικά με το ποδόσφαιρο
Σε δυο χρόνια θα ερχόσουν στην Αθήνα κι είχαμε ένα ωραίο πλάνο σκεφτεί σχετικά με το ποδόσφαιρο
Δε πίστευα ποτέ ότι θα έγραφα στο Facebook για σένα τέτοια λόγια,αλλά δυστυχώς τα γράφω.
Αν μας βλέπεις καλό σου ταξίδι……αν υπάρχει παράδεισος μια θέση σου ανήκει
Ίσως κάπου ,κάποτε ξανά ανταμώσουμε……..

Για όλη την τοπική κοινωνία και όχι μόνο.. για όλους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο η σημερινή μέρα επιφύλαξε ένα τεράστιο τραγικό συμβάν την απώλεια του Αντωνης Μανδαλος … Για μένα όμως προσωπικά είναι πολύ δύσκολη η στιγμή είναι απίστευτο…αυτό .το γεγονός……γνώρισα τον Αντώνη από την πρώτη μέρα που ήρθε στην ΕΠΣ Θεσσαλίας ως προπονητής της ομάδας μας των μικτών έξι και πλέον χρόνια μαζί ….ρε Μητσαρα εγώ δεν πάω πουθενά χωρίς εσένα….μόνιμη φράση του…. όλα τα παιχνίδια και τις προπονήσεις μαζί ….είσαι το γούρι μου έλεγε πάντα .με έβαλε και τον έβαλα στην καρδιά μου …….παιδαγωγός προπονητής δάσκαλος για τα πιτσιρίκια ακέραιος χαρακτήρας …. μετρημένος αλλά δίκαιος είχα την τύχη να είμαι στους αγαπημένους φίλους του ……ΑΡΧΟΝΤΑ ΚΟΟΥΤΣ ΔΑΚΡΥΖΩ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΔΩ ..ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΜΑΣ ΟΣΟ ΖΩ…ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ..ΚΟΟΥΤΣ ……

Μας άφησες νωρίς ΓΊΓΑΝΤΑ και τα λέγαμε πριν 4μερες…τι να πρωτοπώ για εσένα …ήσουν φίλος προπονητής σύμβουλος και πολλα αλλά..στα πρώτα χρόνια τις καριέρας μου!!!και δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτά τα υπέροχα χρόνια συνεργασίας μας στον Αστέρα φίλε μου Αντωνης Μανδαλος …Πας να βρεις το δάσκαλο… θα μας λείψεις καλό παράδεισο”Το ΛΙΟΝΤΆΡΙ ΣΟΥ “

Καλο παραδεισο να εχει! Ενας ανθρωπος με ακεραιο χαρακτηρα και αξιολος ανθρωπος.θα φτωχυνει απο δω και περα το ποδοσφαιρο της μαγνησιας.

Υπέροχος άνθρωπος με καθαρή ψυχή! Παιδικός φίλος του μπαμπά μου! Πάντα με το χαμόγελο! Καλό παράδεισο στη γειτονιά των αγγέλων και εκεί θα αφήσει το στίγμα του!