Θ. Διαμαντένιας: Η Ν.Δ. σύρεται πίσω από τον Μπέο – Αυτό το ήθος πρεσβεύει ο Μητσοτάκης;

Λάβρος κατά της Νέας Δημοκρατίας για τον «εναγκαλισμό» της με τον Αχ. Μπέο, εμφανίστηκε ο δημοτικός σύμβουλος Βόλου, με την παράταξη της Νάνσυς Καπούλα, κ. Θεολόγος Διαμαντένιας, ο οποίος παραιτήθηκε χθες από τη θέση του στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο κ. Διαμαντένιας εξηγώντας σήμερα στο Ράδιο ΕΝΑ τους λόγους που τον οδήγησαν σε παραίτηση, τόνισε ότι ήταν μια σκέψη που είχε πριν από την έναρξη της παρούσας τετραετίας. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην επίσκεψη Αυγενάκη στον Βόλο, το 2018, με σκοπό τη στήριξη της υποψηφιότητας της Νάνσυς Καπούλα, που δεν έγινε πράξη, αφού τα στελέχη του κόμματος στο Νομό έτρεχαν να στηρίξουν τον Αχ. Μπέο.

«Έχει εγκαταλειφθεί στο έλεος η παράταξή μας από τη Ν.Δ. που υποτίθεται ότι θα μας στήριζε», είπε ο κ. Διαμαντένιας και πρόσθεσε ότι για τον ίδιο «έφτασε πλέον ο κόμπος στο χτένι», λόγω και των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

«Δεν μπορώ να παραστώ στα Δημοτικά Συμβούλια, ανεβάζω παλμούς, κινδυνεύει η υγεία μου», σημείωσε και διερωτήθηκε:
«Η Ν.Δ. πρεσβεύει τις αυθαιρεσίες του Αχ. Μπέου, την απαξίωση των θεσμών, την υβριστική συμπεριφορά του; Αυτό είναι το ήθος που πρεσβεύει ο Μητσοτάκης; Ή, τελικά, η ψήφος υπερτερεί του ήθους;»

«Όλοι οι πολιτευτές της Ν.Δ. σφάζονται στην «ποδιά» του Μπέου. Η Ν.Δ. σύρεται πίσω από τον Μπέο», επισήμανε ο παραιτηθείς δημοτικός σύμβουλος και κατήγγειλε ότι τα αυτοδιοικητικά στελέχη της Ν.Δ. στον Βόλο αισθάνονται πλέον απαξιωμένα από το κόμμα, το οποίο τα αγνοεί.