Maestro: Ο απόλυτος κυρίαρχος της τηλεθέασης και τον Νοέμβριο

Το έβδομο επεισόδιο του «Maestro» επιβεβαίωσε και αυτή την εβδομάδα τη δυναμική της εξαιρετικής σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και συνεχίζοντας την πρωτοκαθεδρία της στην τηλεθέαση.

Σχεδόν 1 εκατομμύριο τηλεθεατές παρακολούθησαν το «Maestro» και αυτή την εβδομάδα στο MEGA και διατήρησαν τη σειρά στην πρώτη θέση με ποσοστό 26,7% στο σύνολο του κοινού και 26% στο δυναμικό κοινό 18-54. Η κάλυψη πλησίασε τους 2 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Στις γυναίκες άνω των 18 ετών το «Maestro» κατέγραψε μέσο όρο 33,9%.

Θριαμβευτικός Νοέμβριος
Το «Maestro», με την κινηματογραφική αισθητική, τις ανεπανάληπτες ερμηνείες και τη βαθιά ανθρώπινη ιστορία του κέρδισε το στοίχημα της τηλεθέασης και τον μήνα Νοέμβριο.

Η επιτυχημένη σειρά ήταν απόλυτα κυρίαρχη στην τηλεθέαση καταγράφοντας μέσο όρο 28,1% στο σύνολο του κοινού και 26,7% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Στις γυναίκες άνω των 18 ετών κατέγραψε μέσο όρο 35,2%.

Η συνολική απήχηση του «Maestro» στα social media έφτασε τους 8 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες.

Κάθε βράδυ μετάδοσης των επεισοδίων το #Μaestro ήταν πρώτο trend στο Twitter, με τα σχόλια των χρηστών να είναι μαζικά και διθυραμβικά.

Το «Maestro» podcast και τον Νοέμβριο βρέθηκε στην κορυφή του Spotify αλλά και των Apple και Google podcasts με τέσσερα νέα επεισόδια, τα οποία συγκέντρωσαν εκατοντάδες χιλιάδες ακροάσεις. Μπορείτε να το ακούσετε και στο megatv.com.

Διαβάστε στο περιοδικό Down Town που κυκλοφορεί με τα «Νέα Σαββατοκύριακο» μια αποκλειστική συνέντευξη του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Ο σκηνοθέτης του Maestro μιλά για τη δουλειά του, για τους πρωταγωνιστές της σειράς που «σαρώνει» την τηλεθέαση, για όλα όσα έχει ζήσει τα τελευταία χρόνια.

Πηγή: in.gr