Ρούλα Βροχοπούλου: Θυμάστε τον μεγάλο έρωτα της, Φραν; Πώς είναι και τι κάνει σήμερα

Η Ρούλα Βροχοπούλου είχε απασχολήσει, πριν από αρκετά χρόνια, τα μίντια, με τον γάμο που έκανε με τον νεαρό Αλβανό, Φρανκ, ο οποίος στη συνέχεια την παράτησε και την άφησε να «σέρνεται» στα πατώματα.

Εκείνος, τότε, νεαρός και εμφανίσιμος, εκείνη στην πέμπτη δεκαετία της ζωής της τρελά ερωτευμένη…

Όταν την άφησε έχασε την γη κάτω από τα πόδια της. « Το μεγαλύτερο γιατί το μεγαλύτερο λάθος είναι που παντρεύτηκα τον Φραν.

Έπρεπε να το σκεφτώ τα 29 χρόνια διαφορά ηλικίας κι ότι έχω ένα παιδί. Μου στοίχισε πάρα πολύ, έχασα το παιδί μου», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της όταν πια οι δρόμοι τους είχαν χωρίσει.

«Τον αγάπησα αλλά το μετάνιωσα. Έκανα ένα μεγάλο λάθος. Μου έλεγε ‘θα σε κάνω βασίλισσα’ αλλά που… Ξέρω ότι είναι καλά, ότι έχει παντρευτεί, ότι έχει οικογένεια και τρία παιδάκια. Να είναι καλά, αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν θα ήθελα ποτέ να τον ξαναδώ μπροστά μου. Τέταρτο σύζυγο; Ούτε για αστείο. Ανέκδοτο είναι αυτό;» είπε συγκεκριμένα η Ρούλα για τον Φραν στην εκπομπή, Super Κατερίνα.

«Εγώ ήμουν Ανατολίτισσα. Μου άρεσε να πλένω τα πόδια του άντρα όταν έρχεται απ’ τη δουλειά, να του κόβω τα νύχια. Να του κάνω μασάζ. Όλα αυτά τα ‘κανα και στον Φραν αλλά… δεν το εκτίμησε. Ας είναι καλά. Έκανα τρεις γάμους και έπεσαν και οι τρεις στο κενό. Απέτυχα στο πιο δυνατό κομμάτι της ζωής: την οικογένεια. Έχω απέραντη και αφόρητη μοναξιά» κατέληξε.

Ο Φραν σήμερα…

Με αφορμή λοιπόν τα όσα είπε στην εκπομπή της Καινούργιου, ψάξαμε και βρήκαμε τα social του Φραν ο οποίος είναι ενεργός και σήμερα διατηρεί δικό του αλουμινάδικο στην Αθήνα και έχει τρία παιδιά!

  

Πηγή: in.gr