“Πέταξαν στο δρόμο την οικογένεια του» – Ξέσπασμα από τον δικηγόρο του

Την απομάκρυνση του πατρός Αντωνίου από όλες τις δομές της Κιβωτού του Κόσμου σχολίασε ο δικηγόρος του επικεφαλής της ΜΚΟ, Θρασύβουλος Κονταξής ο οποίος απαίτησε την άμεση επέμβαση των εισαγγελικών αρχών. «Ελπίζω ο κύριος Ιερώνυμος, η κυρία Μαρτινου και η κυρία Μιχαηλίδου να κοιμήθηκαν καλά στα πολυτελή διαμερίσματά τους», συμπλήρωσε ο δικηγόρος και εξήγησε ότι ο πατήρ Αντώνιος που έμενε στην Κιβωτό του Κόσμου, δεν έχει που αλλού να μείνει με την οικογένειά του.

Ο δικηγόρος είπε επίσης στους δημοσιογράφους ότι δεν υπήρχε προειδοποίηση ή επίσημη ενημέρωση για να αφήσει το χώρο που έμενε ο πατήρ Αντώνιος με την οικογένειά του. Είπε ότι έχουν αλλάξει τις κλειδαριές και η οικογένεια δε μπορεί ούτε τα πράγματά της να πάρει.

Τέλος, σχολιάζοντας δημοσιεύματα με δηλώσεις του πατρός Αντωνίου, ο δικηγόρος ξεκαθάρισε ότι «ο πατέρας Αντώνιος δεν έχει προβεί σε καμία δήλωση. Ούτε ο πατέρας Αντώνιος, ούτε η πρεσβυτέρα».

Ψάχνουν πού πήγαν τα λεφτά από κηδείες επωνύμων
Την ίδια ώρα, πολλοί συμπολίτες μας είχαν ως τελευταία τους επιθυμία να ενισχυθεί η Κιβωτός του Κόσμου και έτσι οι οικογένειές τους αντί για στεφάνι στην εξόδιο ακολουθία, έδιναν τραπεζικούς λογαριασμούς της ΜΚΟ. Σε πολλές όμως περιπτώσεις τα χρήματα συγκεντρώνονταν στο περιβόητο «κουτί» της Κιβωτού για το οποίο υπάρχουν καταγγελίες ότι δεν τηρούσαν τη νόμιμη διαδικασία.