Βόλος: 44χρονη επιτέθηκε σε έγκυο… από ερωτική αντιζηλία

“Της κρατούσε μανιάτικο” και μόλις την είδε,  την άρπαξε από τα μαλλιά χωρίς να υπολογίσει πως ηταν έγκυος …

Στο Αυτόφωρο οδηγήθηκε χθες για να δικαστεί μια 44χρονη γυναίκα που χωρίς λόγο άρπαξε από τα μαλλιά μια 40χρονη έγκυο και την εξύβρισε χυδαία μπροστά στον κόσμο. Στο δικαστήριο δεν έγινε γνωστό από πότε “κρατούσε” η οργή της , αλλά από τις εκφράσεις της επίθεσης που δέχτηκε η 40χρονη φάνηκε πως η ερωτική αντιζηλία ηταν η αιτία και πως όλα συνέβησαν  για έναν άντρα.

Όλα διαδραματίστηκαν την περασμένη Παρασκευή στην ουρά αναμονής για την παραλαβή δεμάτων , έξω από εταιρεία ταχυμεταφορών, στη Νέα Ιωνία.
Η 44χρονη προσπέρασε όλη την “ουρά” , πήγε πίσω από την 40χρονη και την άρπαξε , νώ άρχισε να την βρίζει. “Δεν της τράβηξα τα μαλλιά… σήκωσα το χέρι μου να τινάξω τα δικά μου και μπλέχτηκε το δικό μου χέρι στα μαλλιά της. Κατά λάθος έγινε” είπε στο δικαστήριο η 44χρονη αλλά δεν έπεισε κανέναν, αντίθετα κρίθηκε πως προσπαθούσε να εξαπατήσει την έδρα.

«Είμαι έγκυος και φοβήθηκα πολύ. Για αυτό και κάλεσα την αστυνομία όταν άρχισε να με βρίζει χυδαία και με χτύπησε πίσω στο κεφάλι», είπε στο δικαστήριο. το θύμα.
Στην 44χρονη επιβλήθηκε ποινή επτά μηνών με τριετή αναστολή και δικαίωμα έφεσης.


Kentavros