Βόλος: Επίθεση στα γραφεία της Ν.Δ. από διαδηλωτές (video και φωτογραφίες)

Επεισόδια σημειώθηκαν πριν λίγη ώρα στο κέντρο του Βόλου κατά τη διάρκεια της πορείας για την επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου, που πραγματοποιήθηκε με φόντο τον τραυματισμό του 16χρονου Ρομά στη Θεσσαλονίκη από πυρά αστυνομικού.

Περίπου 500 άτομα, που συγκεντρώθηκαν αρχικά στη Θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, έκαναν πορεία στους κεντρικούς δρόμους και περνώντας έξω από το κτίριο όπου στεγάζεται η Νέα Δημοκρατία, έσπασαν τη τζαμαρία, ανέβηκαν στον όροφο και πέταξαν μπογιές στο ασανσέρ.

Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα όπως “Ελλάς Ελλήνων αστυνομικών, ρουφιάνων, δολοφόνων και βασανιστών”, “Να μην ξεχνάμε ποια είναι η δουλειά σας, σκυλιά φυλάτε τα αφεντικά σας”, “Δεν ήταν η βενζίνη, δεν ήταν τα λεφτά, οι μπάτσοι δολοφόνησαν γιατί ήτανε Ρόμα”, “Μπάτσοι φασίστες δολοφόνοι”, “Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό”.

Νωρίτερα, νεαροί που φορούσαν κουκούλες και μάσκες, άναψαν πυρσούς και κρέμασαν πανό στη Θόλο του Πανεπιστημίου, με το σύνθημα «Να μη μείνει αναπάντητη καμία κρατική δολοφονία. Καταστροφή».

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που κατέγραψαν τα gegonota.news: