Ανείπωτη τραγωδία: Μητέρα πέταξε το 11 μηνών βρέφος στο φράγμα του Αλιάκμονα

Νεκρό εντοπίστηκε από περαστικούς ένα βρέφος στο φράγμα του Αλιάκμονα, με τις πρώτες πληροφορίες να δείχνουν ως δράστιδα τη μητέρα του. Οι περαστικοί, που εντόπισαν το βρέφος, ειδοποίησαν άμεσα τις Αρχές.

Το παιδί μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο της Βέροιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για κοριτσάκι περίπου 11 μηνών. Στην περιοχή έφτασαν δύτες της ΕΜΑΚ σήμερα τα ξημερώματα και ανέσυραν το μωρό νεκρό.

Ομολόγησε η μητέρα;
Σύμφωνα με τον ANT1, η μητέρα του 11 μηνών βρέφους ομολόγησε ότι εκείνη το πέταξε στον ποταμό στις 31 Δεκεμβρίου.

Η γυναίκα στην αρχή έπεσε σε αντιφάσεις και έλεγε ότι το μωρό το είχε αφήσει σε άλλο σημείο. Έπειτα από πιέσεις των αστυνομικών, ομολόγησε ότι έριξε το μωρό στον ποταμό και υπέδειξε το σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο παρελθόν η μητέρα είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας κατάλαβε τι έχει συμβεί και κατήγγειλε τη σύζυγο στην αστυνομία.

Αφού πέταξε το βρέφος… πήγε σε ξενοδοχείο
Η 30χρονη μένει με τους γονείς της σε χωριό της περιοχής. Πληροφορίες της ιστοσελίδας verianet.gr αναφέρουν ότι μετά την αποτρόπαιη πράξη της πήγε στην Αλεξάνδρεια και διέμεινε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο.
Την επομένη, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, επέστρεψε στο σπίτι της.

Σε ερωτήσεις των γονέων της για το πού βρίσκεται το παιδί, δεν έδωσε σαφείς απαντήσεις. Οι γονείς τότε πήγαν και κατήγγειλαν το γεγονός στην αστυνομία, ενώ -όπως προαναφέρθηκε- άλλες πληροφορίες θέλουν τον πατέρα του μωρού, με τον οποίο δεν είναι παντρεμένη, να κατάλαβε τι έχει συμβεί και να την κατήγγειλε.

Τελικά, το βράδυ της 1ης Ιανουαρίου 2023 η 30χρονη μητέρα ομολόγησε την πράξη της και υπέδειξε το σημείο στο οποίο έριξε το μωρό.
Πηγή: www.in.gr