Θα έσφαζε την μητέρα του παιδιού του – Στην φυλακή 36χρονος από τον Βόλο

Της έκοψε τον λαιμό, την μαχαίρωσε στην πλάτη μπροστά στα μάτια του μικρού παιδιού τους και εξαφανίστηκε. Χθες οδηγήθηκε στην φυλακή μετά από δικαστική απόφαση για 7 χρόνια κάθειρξης, ενώ είναι ο ίδιος που μεγαλώνει το παιδί .

Πέρασαν 4 χρόνια μέχρι να οδηγηθεί στην φυλακή ένας 36 χρονος που μαχαίρωσε την 32χρονη φίλη του, έξω από το σπίτι της αδελφής της, στη Νέα Ιωνία.

Χθες στο Μεικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Λάρισας, εκδικάστηκε σε πρώτο βαθμό η υπόθεση και στον κατηγορούμενο δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό, ενώ ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη και είπε πως όλα έγιναν γιατί ήταν υπό την επήρρεια αλκοόλ. Καταδικάστηκε, παρά την αντίθετη εισαγγελική πρόταση,  για  απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο Εισαγγελέας είχε προτείνει να μετατραπεί η κατηγορία από  απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαριά επικίνδυνη σωματική βλάβη, όπως επίσης να του αναγνωριστεί και το ελαφρυντικό ότι μεγαλώνει μαζί του το παιδί που έχει αποκτήσει με την πρώην σύντροφό του.

Μοιραία σχέση  

Ο δράστης όταν τελέστηκε το αδίκημα ήταν 32 χρόνων, ενώ η πρώην σύντροφός του 28 . Μετά από μεγάλο τηλεφωνικό  καυγά , έβαλε το παιδί στο αυτοκίνητο και πήγε να βρει την φίλη του στο σπίτι της αδελφής της. Οταν εκείνη κατέβηκε στην πυλωτή, τράβηξε σουγιά και την μαχαίρωσε στον λαιμό και την πλάτη. Πήρε το παιδί του και εξαφανίστηκε , για να συλληφθεί λίγη ωρα αργότερα.

“Δεν είχα σκοπό να της κάνω κακό. Το παιδί το έχει εγκαταλείψει και το μεγαλώνω μόνος μου. Ήθελα να συνεννοηθούμε για θέματα που αφορούν στο παιδί μας», είπε, χθες στο δικαστήριο, ενώ ζήτησε να του επιτραπεί να μεγαλώσει το παιδί του, που η μητερα του έχει εγκαταλείψει και το μεγάλωσε ο ίδιος. “Δεν θέλει να βλέπει το παιδί, πως θα ζήσει”, αναρωτήθηκε.