«Δεν μας ενδιαφέρει η αγάπη, να φάμε θέλουμε»

Η συνάντηση Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη με την Καρολίνα Καλύβα είναι κάτι που εξακολουθεί να απασχολεί μερικούς παίκτες.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 24 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη Σκαφίδα εξέφρασε την ενόχλησή της με τη στάση των Μπλε απέναντι τόσο στους Πρίαμο – Καλύβα, όσο και στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκη Κατσούλη.

Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι αλλά και σε σχετική συζήτηση με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η παίκτρια των Κόκκινων είπε:

«Αυτό που με στεναχωρεί πάρα πολύ είναι η χαλαρότητα των μπλε στο ενδεχόμενο για ποινές. δεν καταλάβαιναν την βαρύτητα των γεγονότων, ότι μία παίκτριά τους συναντιέται με ένα παίκτη μας ή μάλλον δύο συμπαίκτες τους με δύο δικούς μας παίκτες γιατί ασχοληθήκαμε πιο πολύ με το ένα δυστυχώς…».

Με τη σειρά της, η Ασημίνα Χατζηανδρέου σχολίασε: «Έχουμε όλες κι όλες έξι κουταλιές εβδομάδα για 13 άτομα και είναι πολύ σημαντικό».

«Δυστυχώς οι μόνοι που πήραν θέση είναι από τη δική μας την ομάδα. ‘Όλοι μιλάγανε για αγάπη δε μας ενδιαφέρει η αγάπη παιδιά, μας ενδιαφέρει αν θα φάμε. Άλλο το ότι γνωρίζαμε και δεν μιλάγαμε που σημαίνει ότι εν μέρει τους καλύπταμε, αλλά θα την πληρώσουμε όλοι. Αν η παραγωγή ξεκινήσει τις καμπάνες και μειώνουν προμήθειες και τα λοιπά, αυτοί είναι οι πρώτοι που θα τους ψηφίσουν» συνέχισε η συμπαίκτριά της.

Πηγή: protothema.gr
Kentavros