Θύμα απάτης ο Νίκος Καπραβέλος – Χρησιμοποιούν την φωτογραφία του για να διαφημίσουν φαρμακευτικό προϊόν

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε ο Νίκος Καπραβέλος, συντονιστής διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, σε δηλώσεις του στο MEGA, επιτήδειοι χρησιμοποιούν την φωτογραφία, το όνομά του και τη φωνή του «να διαφημίζω ένα προϊόν που δεν το ήξερα, που δεν έχω καμία ιδέα, δεν έχω καμία ειδικότητα σε αυτό, ένα προϊόν που αποτρέπει τα εγκεφαλικά επεισόδια».

«Κατέφυγα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, δεν βρήκα καμία άκρη. Για μήνες σέρνεται στο ίντερνετ αυτή η απάτη», υπογράμμισε ο Νίκος Καπραβέλος και συμπλήρωσε ότι «αυτές οι συμπεριφορές οδηγούν σε θανάτους… Μην εκπλήσσεστε γιατί αυτοί οι άνθρωποι εξαπατήθηκαν (σ.σ. θύματα του ψευτογιατρού)».

Αναφερόμενος στην υπόθεση του 66χρονου φυσιοθεραπευτή, δήλωσε: «Έχω μείνει άφωνος παρόλο που έχω αντιμετωπίσει πολλές τέτοιες περιπτώσεις, ειδικά το τελευταίο διάστημα με την πανδημία. Είναι εξωφρενικά αυτά, είναι απάτη, με εκμετάλλευση ανθρώπινου πόνου, με εγκληματική συμπεριφορά, με δόλο. Επομένως είναι ποινικά αδικήματα και είναι εύκολο για την Δικαιοσύνη να βρει την άκρη».

Πηγή: newsit.gr