«Χαίρομαι που διάλεξαν κάποιον σαν εμένα να παίξει στον Σασμό»

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Θάνος Μπίρκος. Ο τηλεοπτικός Τόλης από τον «Σασμό» μίλησε για τις εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του Alpha και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ζήτημα των κιλών, που τον έχει απασχολήσει από παιδί.

«Μου αρέσει που παίρνω θετικό feedback από τον κόσμο, πλέον γυρνάω στο Τόλης και στο Τολάρας. Αυτό, βέβαια, με το Τολάρα ένα γράμμα να αλλάξεις γίνεται διαφορετικό και φοβάμαι λόγω των κιλών» είπε αρχικά με χιούμορ ο Θάνος Μπίρκος.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, με αφορμή αυτή τη δήλωση, βρήκε την ευκαιρία να ρωτήσει τον γνωστό ηθοποιό, έαν έχει περάσει δύσκολα με το συγκεκριμένο θέμα.

«Εγώ νιώθω πολύ όμορφος. Έχω γεννηθεί τη δεκαετία του ’80, τότε ήταν λίγο σκληρό. Όλη η κοινωνία ήταν βασισμένη σε μία σάτιρα του διαφορετικού και γελούσαμε. Τώρα έχουν αλλάξει ευτυχώς τα πράγματα και κατάλαβε η κοινωνία ότι είμαστε όλοι όμορφοι, τόσο απλά» απάντησε ο Θάνος Μπίρκος.

Μιλώντας πιο συγκεκριμένα για τα σχολικά του χρόνια, ο ηθοποιός αναφέρει: «Τότε δεν ξέραμε τι είναι το bullying. Γελούσα κι εγώ, κάναμε πλάκα. Δεν στεναχωριόμουν, δεν πήγαινα σπίτι να κλάψω».

«Το ότι εγώ έχω χιούμορ και μου αρέσει να αυτοσαρκάζομαι είναι δικό μου θέμα. Μπορεί κάποιο άλλο παιδί να μην αισθάνεται όμορφα. Εγώ χαίρομαι που διάλεξαν έναν άνθρωπο σαν εμένα, με τα κιλά τα δικά μου, να παίξει σε μία σειρά σαν τον Σασμό και να κάνει αυτόν τον ρόλο» εξομολογείται κλείνοντας το θέμα ο Θάνος Μπίρκος.

nassosblog.gr