Αλέξης Κούγιας: «Έχω μια εξαιρετική σύντροφο»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε με θερμά λόγια για την σύντροφό του και υπογράμμισε το πόσο του συμπαραστέκεται στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Έχω μια εξαιρετική σύντροφο αρκετό καιρό, η οποία με βοήθησε πάρα πολύ στο θέμα της υγείας, γενικότερα είναι επιπέδου. Ας μην συζητάμε γι’ αυτά. Είναι επιστήμων διακεκριμένη, είναι υποψήφια διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εξαιρετική δικηγόρος» είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

Ερωτηθείς εάν θα ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας, ξεκαθάρισε ότι «από τότε που χώρισα, όταν είχα μια σχέση συναισθηματική, τόνιζα πως δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να παντρευτούμε -τίμια- ούτε πρόκειται να ξανακάνω παιδιά. Το κράτησα και το απολαμβάνω».

Αναφερόμενος στην περιπέτεια υγείας, είπε πως «όταν σου χτυπήσει την πόρτα ο καρκίνος, εκείνη τη στιγμή υφίστασαι ένα σοκ… βρέθηκε ότι είχα έναν όγκο κοντά στους λεμφαδένες… Αποδείχτηκε ότι ήταν επιθετικός καρκίνος και μάλιστα τελευταία έχει και μία πολύ μικρή υποτροπή, η οποία όμως ήταν δικαιολογημένη, γι’ αυτόν τον λόγο και κάνω αυτό το διάστημα ακτινοθεραπείες και ορμονοθεραπείες μαζί».