ΛΕΞ: Μετά τη Νέα Σμύρνη και τη Θεσσαλονίκη έκανε sold out και στο Λονδίνο

Μετά τις θρυλικές συναυλίες που έδωσε το 2022 σε Νέα Σμύρνη και τη Θεσσαλονίκη, ο ΛΕΞ αφήνει την Ελλάδα και… ετοιμάζεται να πετάξει για την Αγγλία, προκειμένου να «βάλει φωτιά» κι εκεί!

Μάλιστα, ένα εντυπωσιακό στοιχείο είναι πως ένα μήνα πριν την ημερομηνία της συναυλίας ανακοινώθηκε ήδη sold out, με τον χώρο της συναυλίας να έχει χωρητικότητα μεγαλύτερη από 1.000 άτομα.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου ο θεσσαλονικιός ράπερ θα προσπαθήσει να γράψει ιστορία και στο Islington Assembly Hall του Λονδίνου, μαζί με τους Dof Twogee και Squeezy Ank που θα βρεθούν μαζί του στη σκηνή.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε ήδη από τα τέλη Δεκέμβρη, ενώ στις 6 Ιανουαρίου ανακοινώθηκε ότι πωλήθηκαν και όποιος πρόλαβε… τον ΛΕΞ είδε!

 

«Εξετάζουμε τις επιλογές μας»

Παρά την ανακοίνωση του sold out υπάρχουν ακόμα και τώρα πολλοί που διαμαρτύρονται.

Η ζήτηση είναι ακόμα και τώρα τόσο μεγάλη που ανάγκασε τους διοργανωτές να επανέλθουν με νέα ανακοίνωση, στην οποία αναφέρουν πως «ελέγχουμε τις επιλογές μας και ελπίζουμε να επιστρέψουμε σύντομα με παραπάνω πληροφορίες».

Το τι σημαίνει αυτό δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αλλά πολλοί εικάζουν ότι ενδέχεται να προστεθεί μια ακόμα συναυλία, ή ακόμα και να μεταφερθεί η συναυλία σε μεγαλύτερο χώρο.

Πηγή: in.gr