Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις της Καρολίνας για τον Μάριο

α κρυφά ραντεβού της Καρολίνας Καλύβα με τον Μάριο Πρίαμο και οι συναντήσεις τους σε απομακρυσμένη ξεχασμένη καλύβα αποτέλεσαν θέμα συζήτησης τόσο μέσα στο Survivor All Star όσο και στις ψυχαγωγικές εκπομπές.

Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το γεγονός πως η pilates trainer διατηρούσε δεσμό, πριν ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο με το Μπο.

Μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star, η Καρολίνα Καλύβα θα δώσει την πρώτη της συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ και θα κληθεί να απαντήσει και στο τι συνέβη με τον Μάριο Πρίαμο.

Μέσα από τους λογαριασμούς του ΣΚΑΪ στα social media κυκλοφορεί ένα πρώτο απόσπασμα με την Καρολίνα Καλύβα να σχολιάζει το φλερτ με τον Μάριο Πρίαμο, όσο η ίδια βρισκόταν σε σχέση με τον Μπο, εκτός ριάλιτι.

«Είναι κάποια πράγματα τα οποία σου έρχονται απρόσμενα, κάτι που δεν το περιμένεις, κάτι το οποίο έρχεται ξαφνικά. Έτσι συνέβη και με τον Μάριο. Τώρα δεν μπορώ να αναφέρω παραπάνω, απλά έτυχε να συμβεί σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν υπάρχουν τηλεφωνικές γραμμές δείκτες επικοινωνίας, ώστε να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα έξω», ακούγεται να λέει η Καρολίνα Καλύβα στη συνέντευξη που θα προβληθεί στο «Πρωινό μας».

Πηγή: news247.gr