Δράκεια: 22χρονη θα καιγόταν ζωντανή από την ξυλόσομπα-Νοσηλεύεται με βαριά εγκαύματα

Μια 22χρονη  κοπέλα που ζει στην Δράκεια, στο πλέον απομακρυσμένο χωριό του Πηλίου,  υπέστη ένα φρικτό ατύχημα και λίγο έλειψε να χάσει την ζωή της. Υπέστη εγκαύματα σε όλο της το σώμα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τον Βόλο στο  Νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς, ενώ όλο το χωριό έχει γίνει μια “αγκαλιά” για να βοηθήσει την ίδια και την οικογένειά της.

Η Αντριέλα Τζόκα, μετά  από ένα σοβαρό ατύχημα που συνέβη το περασμένο Σάββατο το βράδυ, υπέστη εκτεταμένα εγκαύματα σε όλο της το σώμα και δόθηκε “μάχη” για να κρατηθεί στη ζωή μέχρι να διασωληνωθεί στη μονάδα εγκαυμάτων.  Στην προσπάθειά της να ανάψει την ξυλόσομπα ,πήρε φωτιά από το οινόπνευμα και ξεκίνησε για την ίδια και την οικογένειά της ενας εφιάλτης. Η 22χρονη βρίσκεται σε καταστολή με τους γιατρούς να διαβεβαιώνουν πως έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και μετά  από επικοινωνία που είχε με την οικογένεια ο Αναπτυξιακός και Πολιτιστικός Σύλλογος της περιοχής,  πήρε την απόφαση σε συνεργασία με το Τοπικό συμβούλιο,  να συγκεντρώσει χρήματα ώστε να βοηθήσει όλο το χωριό- με όποιον  τρόπο μπορεί ο καθένας- προκειμένου να καλυφθούν τα νοσήλεια και οι επεμβάσεις  που θα ακολουθήσουν.

“Η  Αντριέλα έχει την συμπαράσταση όλων “, τόνισε η εκπρόσωπος του Συλλόγου κ. Αθανασία Λύτρα και κοινοποιήθηκε τραπεζικός λογαρισμός.
Χρήματα συγκεντρώνονται  στον τραπεζικό λογαριασμό GR1301104610000046101287590 (Εθνική Τράπεζα)  στο όνομα Emanuel Gjoka (αδερφός της Αντριέλας), στον Αναπτυξιακό Σύλλογο, ενώ χρήματα συγκεντρώνει και η Κοινότητα.