Η γιατρός Αντονέλλα Δημητριάδη μιλάει για την συνάντηση με την Ανθούλα που επιβίωσε από την φρίκη

Στο Νοσοκομείο του Βόλου μετέβη χθες φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η οποία στις 28 Φεβρουαρίου ταξίδευε με το μοιραίο τρένο για Θεσσαλονίκη. Κατάφερε να βγει ζωντανή από το 2ο βαγόνι και, χθες, πέρασε την πόρτα των Επειγόντων του «Αχιλλοπούλειου» καθώς ένιωσε πόνο στο στήθος και ανησύχησε. Η γιατρός Αντωνέλλα Δημητριάδη που την εξέτασε, δεν διαπίστωσε σοβαρό πρόβλημα υγείας, αλλά ψυχικά τραύματα που θα αργήσουν να επουλωθούν.

Η γιατρός μιλώντας στα gegonota.news δήλωσε πριν λίγη ωρα πως μια αγκαλιά στην Ανθούλα ηταν μια αγκαλιά σε όλα τα παιδιά που σώθηκαν:

“Αυτό που συνειδητοποίησα χθες Πέμπτη 9 Μαρτίου το απόγευμα στην εφημερία μου στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών  μετά την επικοινωνία μου με το γλυκύτατο αυτό 22χρονο κορίτσι,  είναι ότι τα ψυχικά τραύματα αυτών των παιδιών που σώθηκαν θα τα ακολουθούν σε όλη τους τη ζωή.
Στην διάρκεια της σφιχτής αγκαλιάς που είχα με την Ανθούλα αισθάνθηκα τις δονήσεις της καρδιάς της και ήταν σαν να αγκάλιαζα όλα αυτά τα παιδιά που σώθηκαν αλλά και αυτά που έφυγαν! Ενα ρίγος με διαπέρασε και μόλις τα κατάφερα να συγκρατήσω την οργή μου για να μη φωνάξω δεν ήταν δυστύχημα ήταν έγκλημα που δεν θα πρέπει να μπει στην λήθη του χρόνου .
Οι υπεύθυνοι έχουν ονοματεπώνυμο και δεν είναι μόνο και κυρίως ο σταθμάρχης-τους στη Λάρισα”

Φοιτήτρια στον Βόλο σώθηκε από θαύμα – Πώς βγήκε ζωντανή από το 2ο βαγόνι του μοιραίου τρένου