Χάρις Αλεξίου: Το μήνυμά της για την παγκόσμια πρεμιέρα του «Maestro» στο Netflix

Οπρώτος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Maestro» έριξε τίτλους τέλους τον περασμένο Δεκέμβριο, με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τις συγκλονιστικές εξελίξεις στο τελευταίο επεισόδιο.

Στις 19 Δεκεμβρίου, η σειρά «ανέβηκε» στο Netflix και μέχρι πρότινος μπορούσαν να την παρακολουθήσουν μόνο οι χρήστες σε Ελλάδα και Κύπρο. Από σήμερα, Παρασκευή 17 Μαρτίου το «Maestro» είναι διαθέσιμο παγκοσμίως, ξεκινώντας έτσι το «ταξίδι» του εκτός συνόρων!

Με αφορμή την παγκόσμια πρεμιέρα της σειράς στη δημοφιλή ψηφιακή πλατφόρμα, η Χάρις Αλεξίου θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα.

Η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο με κάποιους από τους πρωταγωνιστές της σειράς και στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε:

 

«Ο Maestro ξεκινάει σήμερα το ταξίδι του σε όλο τον κόσμο. Καλή του τύχη!».

Λίγους μήνες μετά το συγκλονιστικό φινάλε της πρώτης σεζόν, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και οι συντελεστές της σειράς βραβεύτηκαν για την παρουσία τους στο χώρο της τηλεόρασης αλλά και του κινηματογράφου.

Η εκδήλωση βράβευσης πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 10/3 στο ίδρυμα Β.&Μ. Θεοχαράκη, με όλους τους πρωταγωνιστές να δίνουν φυσικά το παρών.

Πηγή: faysbook.gr