Δηλώνουν “επώνυμοι” και αυτο-αποθεώνονται

Το αποκλειστικό δικαίωμα στον ναρκισσισμό και την αισχρολογία διεκδικεί ο Α. Μπέος και οι δημοτικοί του σύμβουλοι που τιμωρήθηκαν από την δικαιοσύνη με τέσσερις μήνες φυλάκιση έκαστος γιατί εμπαίζουν τους δικαστές.
Εννοείται πως ο Α. Μπέος εξέδωσε ανακοίνωση για να συνεχίσει το «μπαράζ» επιθέσεων κατά των δικαστών λέγοντας πως είναι ντροπή που καταδίκασαν τους δημοτικούς του συμβούλους για λιπομαρτυρία με τέσσερις μήνες φυλάκιση καθώς πρόκειται για επώνυμους πολίτες . Οι δικαστές είναι υπόλογοι γιατί κατά την μοναδική μπεϊκήν λογική υπάκουσαν στις απαιτήσεις της Ζωης Κωνσταντοπούλου η οποία υπερασπίστηκε δύο πολίτες που η παρέα των επωνύμων της πλατείας δημαρχείου μήνυσε! Παραλογισμός; Όχι. Ναρκισσισμός, αλαζονεία , υπεροψία .

Οι «επώνυμοι» πολίτες, που κουνάνε το δάχτυλο στους δικαστές δηλώνουν πως είναι επαγγελματίες, οικογενειάρχες και εργαζόμενοι, ενώ όλοι εκείνοι που καθυβρίζονται στα δημοτικά συμβούλια και έξω από αυτά… προφανώς και δεν είναι. Τα «θύματά τους» είναι ανώνυμες φτωχάντζες και όχι ο «αφρός» της κοινωνίας, όπως οι ίδιοι.
Ο αρχηγός τους, δήλωσε πως είναι απογοητευτική η διαπίστωση ότι δικαστικοί λειτουργοί φοβούνται και υποτάσσονται στις προκλήσεις – θεατρινισμούς ακραίων στοιχείων, όπως η συγκεκριμένη δικηγόρος, δηλαδή η Κωνσταντοπούλου και δεν στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και εν τέλει τιμωρούν επώνυμους και επώνυμες πολίτες του Βόλου, αιρετούς και αιρετές, που επί σειρά ετών υπηρετούν την αυτοδιοίκηση και την τοπική κοινωνία με ήθος, συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Αναμφίβολα πλήττεται, δι ‘αυτού του τρόπου το κύρος της Δικαιοσύνης και αποτελεί ντροπή», είπε, ο άνθρωπος και ξεκαρφώθηκαν τα κεραμίδια από το δικαστικό μέγαρο.
Ακραίο στοιχείο χαρακτηρίστηκε η Κωνσταντοπούλου από έναν άνθρωπο που τα έργα και οι ημέρες του κάνουν τον γύρο της Ελλάδας. Κατηγορεί τους δικαστές ο άνθρωπος που τους στοχοποιεί σταθερά.

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που επενδύει στο επαρχιώτικο γηπεδικό “σταριλίκι” – στην αυτο-αποθεωτική πόζα, που πιστεύει πως αξίζει να είναι εθνικός ηγέτης, που παραμυθιάζεται πως όλοι τον φοβούνται.
Όσο για τους ανθυποσελεμπριτι δημοτικούς συμβούλους, έχουν δίκαιο να πιστεύουν πως την αφρόκρεμα της κοινωνίας, την ελίτ , δεν πρέπει να την ενοχλούν οι δικαστές. Αφού το είπε ο αρχηγός τους…

Για να μην ξεχνιόμαστε η ελίτ, οι σελέμπριτι , οι επώνυμοι είναι οι Μουλάς Γεώργιος, Καπουρνιώτης Μιχάλης, Ζέρβας Ανδρέας, Χάλαρη Σοφία, Κότογλου Δέσποινα, Μαλαματίνης Απόστολος, Σταυρίδης Θανάσης, Ζαρκάδας Απόστολος, Σαββάκης Αριστείδης, Στεφόπουλος Χρήστος, Θεοδώρου Αθανάσιος, Μποντού-Τοκαλή Γεωργία, Μορφογιάννη Αναστασία, Μπατζιάκας Αναστάσιος, Βλιώρας Γεώργιος, Γανωτής Κωσταντίνος.