Βίντεο-σοκ: Η στιγμή που δρόμος στην Τουρκία χωρίζεται στα δύο από τις πλημμύρες

Το ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο CNN δημοσίευσε την Πέμπτη ένα βίντεο που δείχνει τη στιγμή που ένας δρόμος χωρίζεται στα δύο κατά τη διάρκεια των ισχυρών πλημμυρών που έπληξαν την Τουρκία τις προηγούμενες ημέρες.

Δύο επαρχίες στη νοτιοανατολική Τουρκία επλήγησαν από ισχυρές βροχοπτώσεις και πλημμύρες νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, με αποτέλεσμα οι δρόμοι να βυθίζονται και οι άνθρωποι να παγιδεύονται στα νερά της πλημμύρας.

Τα πλάνα από τον δρόμο που κυριολεκτικά έσπασε στα δύο προέρχονται από την επαρχία Σανλιούρφα, 50χλμ βόρεια των συνόρων με τη Συρία, όπου σημειώθηκαν και οι περισσότερες ζημιές.

Τουλάχιστον 10 οι νεκροί από τις πλημμύρες στην Τουρκία
Τουλάχιστον 10 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά από τις καταρρακτώδεις βροχές που προκάλεσαν ξαφνικές πλημμύρες στις επαρχίες Σανλιούρφα και Αντιγιαμάν της νοτιοανατολικής Τουρκίας, μετέδωσε την Τετάρτη το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Τα νερά παρέσυραν αυτοκίνητα και συντρίμμια από τους σεισμούς της 6ης Φεβρουαρίου και κατέστρεψαν υπόγεια και ισόγεια κάποιων κτιρίων, μετατρέποντας τους δρόμους σε ποτάμια στο κέντρο της Σανλιούρφα, όπως έδειξαν πλάνα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τοπικούς ραδιοτηλεοπτικούς φορείς.

Πηγή: iefimerida.gr