“Γέμισε” η Ψυχιατρική του Βόλου- Στο τμήμα κρατείται επικίνδυνος ασθενής

Κρατούμενος στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου βρίσκεται ο 45 χρονος που κυκλοφορεί στον Βόλο με το ποδήλατό του , κρατώντας ένα κοντάρι και επιτίθεται σε γυναίκες.
Από την Εισαγγελία δόθηκε εντολή για ακούσιο εγκλεισμό και εξέταση του κοινωνικού του περιβάλλοντος , ενώ όπως έγινε γνωστό πάσχει από σχιζοφρένεια και έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν στην ψυχιατρική του Νοσοκομείου του Βόλου . Εφόσον δεν ακολουθεί την αγωγή του γίνεται επικίνδυνος για τους άλλους αλλά μπορεί να γίνει επικίνδυνος και για τον εαυτό του, ενώ μέχρι την υποτροπή ηταν άκακος.
Στο Νοσοκομείο του Βόλου αναμένεται να μεταφερθεί την Δευτέρα καθώς δεν υπάρχει κενό κρεβάτι στην Ψυχιατρική Κλινική. Ο 45χρονος έχει νοσηλευτεί και στο παρελθόν , αλλά τα τελευταία 2 χρόνια δεν έχει παρακολουθηθεί από τους γιατρούς γιατί δεν τηρήθηκε το πρόγραμμα επισκέψεων και φαίνεται πως έχει εγκαταλείψει την αγωγή του. Στην Εισαγγελία έγινε γνωστή μια επώνυμη καταγγελία, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν ζητήσει βοήθεια από την αστυνομία τρεις γυναίκες.
Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ο 45χρονος που τις τελευταίες μέρες,  επιτέθηκε διαδοχικά σε τρεις γυναίκες, σπέρνοντας τον τρόμο.
Ο 45χρονος Βολιώτης, επιτίθεται απρόκλητα εναντίον γυναικών κρατώντας κοντάρι , και άλλες φορές λεκτικά εκτοξεύοντας διάφορες απειλές σε βάρος τους.

Η δράση του είναι γνωστή στις αρχές. Μάλιστα, παλαιότερα, μετά από μηνύσεις που υποβλήθηκαν σε βάρος του συνελήφθη. Ωστόσο η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή και πανομοιότυπη με ό,τι ίσχυε και με τον Κάμελ: Παραπέμφθηκε για νοσηλεία στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου, παρέμεινε για ένα διάστημα στο Αχιλλοπούλειο ακολουθώντας συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή και κάθε φορά που παίρνει εξιτήριο σταματά την αγωγή του.