Επέστρεψε στη δομή ανηλίκων η 14χρονη που εξέδιδε κύκλωμα – Καταθέτει στις Αρχές

Εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης το 14χρονο κορίτσι που διέμενε σε ίδρυμα φιλοξενίας ανηλίκων στη Νέα Σμύρνη και έπεσε θύμα μαστροπείας από κύκλωμα που την εξέδιδε για 100 ευρώ. Το κορίτσι, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί, εντοπίστηκε από τις Αρχές και επέστρεψε στη δομή. Αυτή την ώρα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες καταθέτει στις Αρχές.
Τη δράση του κυκλώματος μαστροπείας αποκάλυψε μία κοινωνική λειτουργός.

Η αποκάλυψη του κυκλώματος και ο ρόλος ενός 30χρονου
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το κύκλωμα των παιδόφιλων έπαιρνε συχνά από το ίδρυμα την ανήλικη μαθήτρια και την επέστρεφε μετά από λίγες ώρες.

Άλλα κορίτσια που φιλοξενούνται στο ίδρυμα, ανέφεραν στην κοινωνική λειτουργό ότι η 14χρονη διατηρούσε επαφές με έναν 30χρονο άνδρα.

Στη συνέχεια, το παιδί εκμυστηρεύτηκε στην κοινωνική λειτουργό ότι βρέθηκε σε ξενοδοχείο του κέντρου της Αθήνας με τρεις άνδρες, με έναν εκ των οποίων μάλιστα βρέθηκε κλεισμένη για ώρες σε δωμάτιο.

Η συμφωνία των 100 ευρώ
Μάλιστα, το ανήλικο κορίτσι μιλώντας με την αδερφή της, ανέφερε ότι έχει συμφωνήσει με τον 30χρονο να εκδίδεται για 100 ευρώ. Όπως είπε θα της παρέχουν επιπλέον σπίτι στην περιοχή της Ελευσίνας, όπου θα λαμβάνουν χώρα οι ερωτικές συνευρέσεις, ρούχα και εσώρουχα.

Άμεσα ενημερώθηκε από την κοινωνική λειτουργό η Άμεση Δράση, με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν το αυτοκίνητο των ανδρών και να συλλαμβάνουν τουλάχιστον 4 άτομα, για βιασμό και μαστροπεία ανηλίκου.

Τραβούσαν βίντεο με το ανήλικο κορίτσι
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες φέρονται να κατέγραφαν σε τον βιασμό του παιδιού. Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο κινητό του ενός από τους τρεις συλληφθέντες ένα βίντεο και πολλές φωτογραφίες με τις σκηνές του βιασμού της ανήλικης.

Όπως ισχυρίστηκαν οι ίδιοι στην κατάθεσή τους, το υλικό της φρίκης τραβήχτηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής, όταν οι τρεις άνδρες συναντήθηκαν με την 14χρονη σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο. Οι δύο φέρονται να βίασαν την ανήλικη και ο τρίτος να βιντεοσκοπούσε την σεξουαλική κακοποίηση του κοριτσιού.

Οι ίδιοι, βέβαια, στην κατάθεσή τους ισχυρίζονται ότι όλα συνέβησαν με την σύμφωνη γνώμη της 14χρονης. Υποστηρίζουν ότι συνευρεθήκαν ερωτικά μαζί της και δεν της έδωσαν ποτέ χρήματα.

Βαριές κατηγορίες στους συλληφθέντες
Ο εισαγγελέας με βάση τα στοιχεία της δικογραφίας άσκησε εναντίον των τριών συλληφθέντων, κατά περίπτωση, ποινική δίωξη για μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και παιδική πορνογραφία.

Μετά την άσκηση της δίωξης παραπέμφθηκαν σε ανακριτή ενώπιον του οποίου θα απολογηθούν τις επόμενες μέρες και θα αποφασιστεί η περαιτέρω ποινική τους μεταχείριση.
Πηγή: in.gr