Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας πενθεί την απώλεια του Θωμά Τσικρίκα

Η Διοίκηση, το διδακτικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας εκφράζει την βαθιά θλίψη του για την απώλεια του Θωμά Τσικρίκα, Αν. Καθηγητή Παθολογίας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Όπως αναφέρεται σε σχετικό ψήφισμα, ο Θ. Τσικρίκας ήταν από τους πρωτεργάτες του Τμήματος Ιατρικής και η συμβολή του στην εκπαίδευση των πρώτων φοιτητών μας ήταν πολύτιμη! Ο ίδιος από τη θέση του Δ/ντή της Α’ Παθολογικής Κλινικής ήταν ο πρώτος που άνοιξε τις πόρτες του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και υποδέχτηκε του πρώτους φοιτητές του Τμήματος, στους οποίους εκτός από τις ιατρικές του γνώσεις δίδαξε κυρίως τον σεβασμό στον ασθενή. Συνεργάτης, δάσκαλος , άνθρωπος μειλίχιος, ευγενής και με ήθος, αφυπηρέτησε από το Τμήμα το 2004 αλλά πάντα ήταν πολύ κοντά του και παρών σε όλες τις εκδηλώσεις, επιστημονικές και κοινωνικές.
“Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και την συμπαράσταση προς τις κόρες, του και τους οικείους του.
Το Τμήμα Ιατρικής θα παρευρεθεί στην κηδεία του, θα εκπροσωπηθεί από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο κ. Αριστείδη Ζιμπή και θα αποστείλει στεφάνι ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης στον Θ. Τσικρίκα.
Ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα της Γης που θα τον σκεπάσει. Αιωνία του η μνήμη”, αναφέρεται στο ψήφισμα που υπογράφουν ο πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής Θεόφιλος Καραχάλιος, καθηγητής Ορθοπαιδικής και ο αναπληρωτής πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής
Αριστείδης Ζιμπής, αν. καθηγητής Ανατομίας.