Στα δικαστήρια πάει τη Λατινοπούλου «υποψήφιος» βουλευτής της

Στα δικαστήρια πηγαίνει η Αφροδίτη Λατινοπούλου, λίγο μετά την ανακοίνωση του κόμματος της, καθώς πολιτευόμενος που ανακοίνωσε η ίδια πως θα είναι υποψήφιος μαζί της, της έκανε μήνυση.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Κριμιτζάς έκανε ανάρτηση στο Facebook και ανέφερε πως δεν συμφώνησε να είναι υποψήφιος με την παράταξη της. Οπότε το όνομα του, βρέθηκε στους υποψήφιος με απόφαση της Λατινοπούλου, «εν αγνοία του».

«Αφροδίτη, δεν είμαι η Δανάη, δεν είμαι η Παπαρίζου κι ούτε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο πάτησες πάνω του ή σε κάποια ανθρώπινη αδυναμία του για να σε μάθει ο κόσμος, είμαι ο Κωνσταντίνος Κριμιτζάς και θα με βρεις μπροστά σου, κάνοντας χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματος μου», έγραψε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση που έκανε:

«Λατινοπούλου Αφροδίτη Μετέφρασες τον σεβασμό και την εκτίμηση στο πρόσωπο σου, ως αδυναμία μου κι αφού επιθυμείς Τσικ του Τσικ βαλσάκι μαζί μου, με ορχήστρα δικαστές, εισαγγελείς και νομικούς και πίστα τις δικαστικές αίθουσες, θα το έχεις.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε κι αφού σου ζήτησα να βρεθούμε από κοντά ώστε να μου γνωρίσεις τις θέσεις και τις ενστάσεις σου απέναντι στην πολιτική σύμπραξη με την Πατριωτική Ένωση – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, ισχυρίστηκες πως δεν έχουμε τίποτα άλλο να πούμε, από την στιγμή που πιστεύω τον Κωνσταντίνος Μπογδάνος / Konstantinos Bogdanos κι ευτυχώς, γιατί για άλλη μια φορά η κρίση και το ένστικτο μου επαληθεύτηκαν περίτρανα.

Δεν είχες ποτέ την συγκατάθεση μου, ώστε να με ανακοινώσεις ως υποψήφιο βουλευτή του “δήθεν” κόμματος σου κι έσφαλες οικτρά κάνοντας το, όπως και με άλλους συναγωνιστές μου στην πραγματική ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.

Το όνομα μου, συμμετείχε σε βαλκανικούς και μικρασιατικούς αγώνες, στον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο, στην Κορέα, στην Κύπρο κι όπου υπήρχε Νατοϊκή εκστρατεία της εποχής μας, από παππού, πατέρα, θείο κι εμένα τον ίδιο (δις παρασημοφορημενος ο ίδιος, από ΠτΔ και ΝΑΤΟ αντίστοιχα) και δεν δίνω σε κανέναν το δικαίωμα να το “λερώνει” προς όφελος του.

Αφροδίτη, δεν είμαι η Δανάη, δεν είμαι η Παπαρίζου κι ούτε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο πάτησες πάνω του ή σε κάποια ανθρώπινη αδυναμία του για να σε μάθει ο κόσμος, είμαι ο Κωνσταντίνος Κριμιτζάς και θα με βρεις μπροστά σου, κάνοντας χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματος μου.

Οικτιρμός και μόνο πλέον προς το πρόσωπο σου!».

Πηγή: newsbeast.gr