Βόλος: Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτου με δίκυκλο στα “Αϊβαλιώτικα” – Στη ΜΕΘ ο ένας οδηγός (εικόνες)

Στο Νοσοκομείο του Βόλου μεταφέρθηκαν λίγο μετά τις 12:30 δυο άνδρες που τραυματίστηκαν σε τροχαίο ατύχημα στην οδό Αθηνών, ο ένας εκ των οποίων σοβαρά. Το ατύχημα σημειώθηκε στο ύψος της περιοχής Αϊβαλιώτικα, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο συγκρούστηκε με δίκυκλο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός του Ι.Χ. παραβίασε κόκκινο σηματοδότη.
Οι οδηγοί των δυο οχημάτων μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Βόλου, ενώ στο σημείο μετέβη και η Πυροσβεστική για τυχόν απεγκλωβισμό, χωρίς ωστόσο να χρειαστεί να επέμβει.
Από τη σφοδρή σύγκρουση, άνοιξαν και οι δυο αερόσακοι του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαινε ηλικιωμένο ζευγάρι που διαμένει στα Αϊβαλιώτικα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 69χρονος οδηγός του δικύκλου διασωληνώθηκε στην Εντατική Μονάδα του Νοσοκομείου Βόλου και η κατάσταση του θεωρείται εξαιρετικά σοβαρή, καθώς έχει σοβαρά κατάγματα στον θώρακα και την κνήμη, όπως και βλάβες στους πνεύμονες. Ευτυχώς, φορούσε κράνος και δεν τραυματίστηκε στο κεφάλι. Υποβλήθηκαν σε αλκοτέστ και οι δυο οδηγοί και βρέθηκαν καθαροί.