Ξεκινάς επιχείρηση; Έτσι θα πετύχεις- Τι συμβουλεύει η In4Capital.com Investors Platform

Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΟΚΕ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνει ομιλία με θέμα «Ξεκινάς επιχείρηση? Έτσι θα πετύχεις!» που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης τη Δευτέρα 27/03/2023 στις 6.00 μ.μ. στο αμφιθέατρο του πρώην Γαλλικού Ινστιτούτου (Γ. Καρτάλη με Ροζού) στο Βόλο, με ομιλητή τον κ. Λευτέρη Κοντό, ιδρυτή της In4Capital.com Investors Platform.

O κ. Λευτέρης Κοντός θα παρουσιάσει τους βασικούς αλλά και τους …”κρυμμένους” κανόνες της επιχειρηματικότητας, τις αποτυχίες και τα οφέλη που δημιουργεί, μέσα από την προσωπική του εμπειρία και εν μέσω μιας εξαιρετικά δύσκολης συγκυρίας που είχε να διαχειριστεί.

Για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας, παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη φόρμα: https://forms.office.com/e/eDXncCuL3Z

Η ομιλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου «Υποστήριξη Δράσεων Στήριξης της Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Ωρίμανσης για την Αξιοποίηση της Ερευνητικής Δραστηριότητας και των Νέων Προϊόντων και Υπηρεσιών που αναπτύσσονται στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας», το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».