Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ στην αγορά του Βόλου: “Κάνε τον θυμό, απόφαση αλλαγής”

Επίσκεψη στην εμπορική αγορά του Βόλου πραγματοποίησε κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής την Τρίτη 28 Μαρτίου. Συμμετείχαν ο Γραμματέας Νίκος Πολίτης και η Αν. Γραμματέας Σούλα Βακουφτσή, τα μέλη Σκοπελίτης Νίκος, Τσιώμου Φούλη και Μέρκατας Γιώργος, το μέλος Ν.Ε. και Κ.Π.Ε ΜατίναΠρίγκου, τα μέλη της Δημοτικής Οργάνωσης Βόλου Καράτσαλος Γιάννης, Πρίγκος Γιάννης, το μέλος της Οργάνωσης της Νέας Ιωνίας Βόλου Γεωργαλάς Γιάννης και ο Τομεάρχης Μαγνησίας του Τομέα Προστασίας του Πολίτη και Αμυντικών Υποδομών Ταμβάκης Γιώργος. Στο κλιμάκιο συμμετείχαν επίσης και οι Υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής: Καναβός Αποστόλης, Σκρίμπας Αθανάσιος και Τσιμπανάκος Δημήτρης.

Το κλιμάκιο μοίρασε το φυλλάδιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής σε διερχόμενους και καταστήματα στην αγορά του Βόλου σχετικό με το ιδιωτικό χρέος αναδεικνύοντας τις θέσεις του κόμματος, ενώ είχε την ευκαιρία να ακούσει απόψεις των πολιτών για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Όπως τονίστηκε, καθ’ όλη τη διάρκεια της παρατεταμένης εκλογολογίας το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής προσπάθησε με όσο πιο έντονο τρόπο μπορούσε τη συνεχή παρουσία του σε όλες τις περιοχές θέτοντας την κοινωνία στο προσκήνιο. Προσπάθησε να αφουγκραστεί τους πολίτες και κατέθεσε ένα ολοκληρωμένο, ρεαλιστικό και κοστολογημένο πρόγραμμα. Ήρθε, λοιπόν, και η ώρα των Εθνικών εκλογών για να βγούμε ακόμη πιο μπροστά, με θέσεις, με ρεαλισμό και με αληθινή επαφή με τους πολίτες. Αυτό κάναμε πριν, αυτό θα κάνουμε και τώρα, αυτό θα κάνουμε και στο μέλλον. Στεκόμαστε δίπλα στην κοινωνία πάντα με προτάσεις και όχι ως απλοί παρατηρητές. Ο κόσμος έχει θυμό μέσα του, καθώς η κατάρρευση του επιτελικού κράτους της κυβέρνησης έκανε πάταγο. Αποδείχθηκε πως δεν μπορεί το κράτος να διασφαλίσει ούτε τα στοιχειώδη: Την ασφάλεια στις μεταφορές. Εμείς προτείνουμε να μην αποφασίσουμε με θυμό, αλλά να τον χρησιμοποιήσουμε για να αποφασίσουμε σε τι χώρα θέλουμε να ζούμε. ΚΑΝΕ ΤΟ ΘΥΜΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ!