Survivor: Μοιράζουν κοτόπουλο και ρύζι στους παίκτες – Το «ευχαριστώ» του ντελιβερά

Οι παίκτες του Survivor πριν από το συμβούλιο έτρωγαν ένα μεγάλο μπολ ρύζι ο κάθε παίκτης. «Τρώνε πριν το συμβούλιο γιατί πρέπει να είναι καθαρό το μυαλό τους, να μην σκέφτονται την πείνα για να κάνουν ριάλιτι» αποκάλυψε η Ελενα Πολυκάρπου που μετέδωσε το ρεπορτάζ.

Oι αποκαλύψεις για τις παραβιάσεις των κανόνων στο Survivor από τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης δεν έχουν τέλος. Μετά από όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τον Ηλία Γκότση και τον Γιωρίκα Πιλίδη, οι οποίοι αποβλήθηκαν από το Survivor All Star, τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από τα παρασκήνια του παιχνιδιού το 2021, το οποίο ανέβηκε στα social media.

Πρόκειται για ένα βίντεο με πρωταγωνιστές τους Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Γιώργο Κόρομι, Κώστα Παπαδόπουλο, Παύλο Γαλακτερό και Ελένη Χαμπέρη. Οι παίκτες ήταν ήδη στο ριάλιτι επιβίωσης 4,5 μήνες και βρίσκονταν λίγο πριν από την ένωση των ομάδων. Στο βίντεο, το οποίο έχει τραβηχτεί πριν από το συμβούλιο, οι παίκτες φαίνεται να τρώνε μαζί με το ρύζι, κοτόπουλο και πίτες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», πριν από το συμβούλιο έτρωγαν ένα μεγάλο μπολ ρύζι ο κάθε παίκτης. «Εδώ στο βίντεο επειδή το παιχνίδι είναι πλέον στους 4,5 μήνες πριν την ένωση τους έχουν βάλει και κάτι πίτες με κοτόπουλο στήθος. Τρώνε πριν το συμβούλιο γιατί πρέπει να είναι καθαρό το μυαλό τους, να μην σκέφτονται την πείνα για να κάνουν ριάλιτι» αποκάλυψε η Ελενα Πολυκάρπου που μετέδωσε το ρεπορτάζ.

Τέλος, η εκπομπή παρουσίασε στο βίντεο κι ένα… ευχαριστήριο μήνυμα από τον ντελιβερά που μετέφερε το φαγητό στους παίκτες, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Γιώργο Κόρομι, Κώστα Παπαδόπουλο και Παύλο Γαλακτερό, το οποίο κόστισε 12,5 δολάρια.

Πηγή: reader.gr