Συνελήφθη ο τερματοφύλακας του ΝΠΣ Βόλος Κλέιμαν για ασέλγεια

Χειροπέδες στον γνωστό ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Super League, Μπόρις Κλέιμαν, πέρασαν αστυνομικοί έπειτα από μήνυση κοπέλας για ασελγείς πράξεις εις βάρος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης στο μπαρ «Clown Dogs», στο Κολωνάκι, όταν ο 32χρονος ποδοσφαιριστής φέρεται να προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης κοπέλας.

Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ξένος τερματοφύλακας έπινε ποτό στο Κολωνάκι, ενώ -σε κοντινή απόσταση από αυτόν- βρισκόταν μια παρέα Βέλγων, ανάμεσά τους και η συγκεκριμένη κοπέλα. Με βάση την καταγγελία της κοπέλας, ο τερματοφύλακας την πλησίασε και τη θώπευσε σε σημεία του σώματός της.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ακολούθησε συμπλοκή με την παρέα της κοπέλας στην πλατεία Φιλικής Εταιρείας στο Κολωνάκι. Όταν έφτασαν στο σημείο οι Αρχές, προχώρησαν σε έξι προσαγωγές εκ των οποίων οι τέσσερις Βέλγοι, ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής και ένας Έλληνας.

Παράλληλα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στην κατοχή του εντοπίστηκε και μικροποσότητα ηρωίνης.

Σε βάρος του Ισραηλινού σχηματίστηκε δικογραφία κατ’ έκκληση της Βελγίδας, για ασελγείς πράξεις σε βάρος της που φέρονται να έλαβαν χώρα εντός νυχτερινού κέντρου.

Το περιστατικό διερευνάται από το Τ.Α. Συντάγματος.

ΝΠΣ Βόλος: Με απόφαση Μπέου εκτός ομάδας Εσκοβάλ και Κλέιμαν

H ΠΑΕ Βόλος με επίσημη ανακοίνωση ενημέρωσε πως προχώρησε στη διακοπή συμβολαίου με τους Μπόρις Κλέιμαν και Ροντρίγκο Εσκοβάλ.

Η ανακοίνωση
«Με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος κ. Αχιλλέα Μπέου, έχουν τεθεί εκτός ομάδας οι Μπόρις Κλέιμαν και Ροντρίγκο Εσκοβάλ και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για διακοπή των συμβολαίων τους.
Ηδη έχουν ενημερωθεί οι μάνατζερ τους.»

Πηγή: zougla.gr