Υπόθεση Κλέιμαν: Ο βιασμός της ανήλικης, τα ναρκωτικά και όλα όσα έγιναν στο κλαμπ του Κολωνακίου

Μπόρις Κλέιμαν / gegonotanews

Ως ιδιαίτερα σοβαρή αξιολογείται η υπόθεση με πρωταγωνιστή επαγγελματία ποδοσφαιριστή
Από πρωταγωνιστής των γηπέδων κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης βρίσκεται ο τερματοφύλακας της ομάδας του Βόλου.

Η υπόθεση έσκασε σαν βόμβα με το άκουσμα της εμπλοκής επαγγελματία ποδοσφαιριστή σε υπόθεση βιασμού και μάλιστα σε γνωστό κλαμπ του Κολωνακίου.

Ο 33χρονος κρατείται στη ΓΑΔΑ μέχρι την Πέμπτη οπότε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή.

Όλα έγινα τη νύχτα της Μ. Δευτέρας, ξημερώματα Μ. Τρίτης. Στην πλατεία Κολωνακίου, στο κέντρο της Αθήνας επικρατεί αναστάτωση από τη συμπλοκή ατόμων έξω από γνωστό νυχτερινό κλαμπ στην αρχή της οδού Σκουφά.

Στο σημείο καλείται η Αστυνομία και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ σπεύδουν στο σημείο και προσαγάγουν τουλάχιστον 9 άτομα.

Όπως προκύπτει, πρόκειται για μια παρέα νεαρών Βέλγων, που ήρθαν στην Αθήνα στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής. Καταγγέλλουν τον 33χρονο, άγνωστο για αυτούς, ποδοσφαιριστή ότι επιτέθηκε και κακοποίησε σεξουαλικά την φίλη τους και συμμαθήτριά τους μέσα στο κλαμπ.

Η νεαρή κοπέλα που σε δέκα ημέρες ενηλικιώνεται (γεννηθείς τον Απρίλιο του 2005) καλείται για επιβεβαίωση και καταγγέλλει στους αστυνομικούς ότι ο συγκεκριμένος άνδρας την πλησίασε και άσκησε πάνω της σεξουαλικές πράξεις παρά τη θέλησή της. Υπέβαλε μήνυση εις βάρος του και ο 33χρονος συλλαμβάνεται.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τερματοφύλακας αρνήθηκε να καταθέσει στην αστυνομία λέγοντας ό,τι έχει να πει θα τα πει στον εισαγγελέα.

Νωρίς το απόγευμα της Μ. Τρίτης ο ποδοσφαιριστής πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα που άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για: Βιασμό χωρίς συναίνεση (δηλαδή χωρίς χρήση βίας), προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

Στη συνέχεια όπως αναφέρθηκε ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη.

Τι έγινε μέσα στο κλαμπ
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 33χρονος ήταν στο κλαμπ μαζί με έναν συμπαίκτη του. Και οι δύο είχαν πάρει ρεπό από τον προπονητή τους και άδεια να παραμείνουν στην Αθήνα.

Σε διπλανό σημείο βρισκόταν η παρέα των Βέλγων μαθητών. Ο τερματοφύλακας προσέγγισε την 18χρονη φλερτάροντας μαζί της για αρκετή ώρα. Εκμεταλλευόμενος την κατάσταση της νεαρής κοπέλας και από την κατανάλωση αλκοόλ φέρεται να την οδήγησε σε έναν πριβέ χώρο του κλαμπ. Εκεί φέρεται ότι άρχισε να την θωπεύει και να την κακοποιεί σεξουαλικά με τα χέρια του, χωρίς την θέλησή της.

Η κοπέλα αποχωρεί και αναφέρει τι έγινε στην παρέα της που αντιδρά μέσα στο μαγαζί κατά του 33χρονου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε συμπλοκή μεταξύ τους με το επεισόδιο να συνεχίζεται εκτός του μπαρ στην πλατεία Κολωνακίου.

Στο σημείο έφτασε η αστυνομία που προσήγαγε στο ΑΤ Συντάγματος 9 άτομα, 8 Βέλγους και τον 33χρονο

Στην κατοχή ενός 18χρονου Βέλγου εντοπίστηκε ένα μαχαίρι και σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του για παράβαση του νόμου περί όπλων. Συνελήφθη αλλά με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

Τα ναρκωτικά
Εκτός από την υπόθεση βιασμού αλγεινή εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ότι στην κατοχή του επαγγελματία ποδοσφαιριστή βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ηρωίνη βάρους 1,5 γραμμ.

Εκτός ομάδας
Όπως ήταν επόμενο η εμπλοκή ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή σε μια τόσο σοβαρή υπόθεση έφερε εξελίξεις και στην ομάδα όπου αγωνίζεται.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Βόλος αναφέρονται τα εξής: «Με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος κ. Αχιλλέα Μπέου, έχουν τεθεί εκτός ομάδας οι Μπόρις Κλέιμαν (τερματοφύλακας) και Ροντρίγκο Εσκοβάλ και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για διακοπή των συμβολαίων τους. Ηδη έχουν ενημερωθεί οι μάνατζερ τους».

Πηγή: in.gr