Τραγωδία: Πυροσβέστης έδωσε τέλος στη ζωή του στον Άγ. Ονούφριο – Ήταν πατέρας 5 παιδιών

Συγκλονίζει την τοπική κοινωνία η είδηση ότι ένας πυροσβέστης ηλικίας 45 ετών, πατέρας 5 παιδιών, έδωσε τέλος στη ζωή του με όπλο. Πρόκειται για τον Β.Τ. ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε και βρέθηκε νεκρός σε δύσβατη περιοχή του Αγίου Ονουφρίου, κοντά σε ένα ξωκκλήσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος έφυγε από το σπίτι του στην Αγία Παρασκευή το βράδυ της Παρασκευής, προκειμένου να περπατήσει στη συνηθισμένη διαδρομή του από τον Άγιο Ονούφριο προς τις Σταγιάτες. Πήρε, όμως, μαζί του και ένα παλιό περίστροφο συγγενικού του προσώπου και σε όταν έφτασε έξω από το ξωκκλήσι του Αγ . Παντελεήμονα, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. Μάταια περίμενε η οικογένειά του όλη τη νύχτα να επιστρέψει στο σπίτι. Όταν ξημέρωσε οι συγγενείς του άρχισαν να τον ψάχνουν, για να τον βρουν τελικά νεκρό. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε λίγο πριν τις 7 το πρωί και στο σημείο μετέβη άμεσα περιπολικό, όπως και δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ο αυτόχειρας υπηρετούσε στο πεζοπόρο τμήμα του πυροσβεστικού κλιμακίου της ΒΙ.ΠΕ. Βόλου και, σύμφωνα με μαρτυρίες συναδέλφων του, ήταν “κλειστός” άνθρωπος, αφιερωμένος στην οικογένειά του. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, εξαιτίας του οποίου απουσίαζε συχνά από τη δουλειά του.