Παπαπέτρος: Ρημάζουν σχολεία και πλατείες του Βόλου – Αδιάψευστοι μάρτυρες οι φωτογραφίες 

Την πλήρη εγκατάλειψη σχολείων, αλλά και δημοτικών κτηρίων και χώρων από τη δημοτική αρχή Βόλου καταγγέλλει ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου και επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού «Συμμαχία για το Βόλο» Νίκος Παπαπέτρος, με ανακοίνωσή του.

Στο 5ο Λύκειο Βόλου
Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του ο Νίκος Παπαπέτρος, «εδώ και λίγο καιρό στο πλαίσιο ανάδειξης των καθημερινών προβλημάτων των πολιτών, των «αόρατων», αυτών που πρέπει να πέφτουν τα ταβάνια στο κεφάλι των παιδιών ή να φτάνουν πολιτικοί αρχηγοί για να τα αναγνωρίσουν, έχουμε αρχίσει και δημοσιεύουμε πρωτογενές υλικό.
Στην εποχή μας τίποτα δεν κρύβεται. Με ένα κινητό ο οποιοσδήποτε μπορεί να αναδείξει ένα πρόβλημα. Προσωπικά δεσμεύομαι να το αναδεικνύω.
Κύριε δήμαρχε των ΜΗΔΕΝ νέων αιθουσών σε δέκα χρόνια, εσείς που πιστεύετε ότι το 60% των σχολείων είναι σε κακή κατάσταση, προς επίρρωση των εκτιμήσεων σας, σας παρουσιάζω το 5ο Λύκειο Βόλου.
Ρωγμές, εγκατάλειψη, σοβάδες που πέφτουν. Εμείς λέμε ότι συνιστούν κίνδυνο για τα παιδιά. Εσείς;

Στο 33ο Νηπιαγωγείο Βόλου
Στην προσωπική του σελίδα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου και επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού «Συμμαχία για το Βόλο» Νίκος Παπαπέτρος, αναφέρει: Μητέρα παιδιού που φοιτά στο 33ο Νηπιαγωγείο Βόλου με ενημέρωσε πως «τα παιδάκια μας κάνουν μάθημα σε ενοικιαζόμενη μονοκατοικία που όταν βρέχει οι νηπιαγωγοί κρεμούν κουβαδάκια στο ταβάνι για να πέφτουν τα νερά. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με την αρμόδια τεχνική υπηρεσία του Δήμου μου είχαν πει ότι έπρεπε να στολίσουν την πόλη για τα Χριστούγεννα».
To ταβάνι μπάζει νερό. Οι νηπιαγωγοί το μαζεύουν με κουβάδες. Οι γονείς σας το επισημαίνουν και εσείς κύριε δήμαρχε των ΜΗΔΕΝ νέων σχολικών αιθουσών δεν κάνετε ΤΙΠΟΤΑ. Θα προγραμματίσετε αυτοψία αφού πέσουν τα ντουβάρια στα κεφάλια των νηπίων; Μάλλον η οδός Σταθά κείται μακράν του κέντρου».

Στην πλατεία του πρώην Τουριστικού Περιπτέρου
Φίλος κάτοικος της Νέας Ιωνίας που ζήτησε να αναδείξω την κατάσταση στην πλατεία του πρώην Τουριστικού Περιπτέρου στη Νέα Ιωνία.
«Το τουριστικό είναι σε απαράδεκτη κατάσταση. Ήταν μία από τις καλύτερες περιοχές της Νέας Ιωνίας» μου έγραψε χαρακτηριστικά.
Οι γειτονιές του Δήμου Βόλου έχουν εγκαταλειφθεί πλήρως από μια δημοτική αρχή που έχει ως αντίληψη της τη βιτρίνα, «όσα βλέπει η πεθερά».
Θα θυμηθούν ορισμένες προεκλογικά αν έχουν εκλογική πελατεία να ευχαριστήσουν πριν την κάλπη.
Εμείς θα είμαστε εκεί να υπενθυμίσουμε ότι μια ελεημοσύνη πριν τις εκλογές δε ρεφάρει εννέα χρόνια εγκατάλειψης», τόνισε ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου και επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού «Συμμαχία για το Βόλο» Νίκος Παπαπέτρος.