Στον Βόλο η δημοσιογράφος Βίκυ Χατζηβασιλείου για την παρουσίαση βιβλίου της 

Το βιβλίο της Βίκυς Χατζηβασιλείου με τίτλο «Άλλαξε τη ζωή και το σώμα σου σε 42 ημέρες» θα παρουσιαστεί στον Βόλο, την Τετάρτη 31 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Park Hotel (Δεληγιώργη 2) με τη διοργάνωση των εκδόσεων Κλειδάριθμος, του Συνδέσμου Αποφοίτων Θηλέων Βόλου και του βιβλιοπωλείου «Πλαστελίνη».
Για το βιβλίο θα μιλήσει η Βίκυ Χατζηβασιλείου – συγγραφέας, δημοσιογράφος, personal coach, θα προλογίσει η Δήμητρα Αλαμάνου – Καραγκούνη – πρόεδρος του Συνδέσμου Αποφοίτων Θηλέων Βόλου. Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ροσσάνα Πώποτα.

Πρόκειται για ένα βιβλίο – οδηγό ζωής που περιλαμβάνει ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα διατροφής με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βασίζεται στη θεωρία της «κβαντικής» θεραπείας. Παρουσιάζονται όλα τα μυστικά διατροφής και ζωής που εφαρμόζει προσωπικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου για την απόκτηση και τη διατήρηση ενός σώματος με υγεία, ευεξία και συνεχή νεότητα. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου σπούδασε στη Νομική Σχολή από όπου έλαβε μεταπτυχιακό στο Ποινικό Δίκαιο καθώς και από την Ιατρική σχολή του Α.Π.Θ. Παράλληλα με τις σπουδές της από το 1987 εισήλθε στο χώρο της Δημοσιογραφίας ενώ υπήρξε από τα ιδρυτικά στελέχη του Δημοτικού Ραδιοφώνου και της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης όπου εργάστηκε. Από το 1991 και εννιά χρόνια εργάστηκε στην τηλεόραση του Αντέννα συμμετέχοντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα», Εργάστηκε στην ΕΤ3 ως αρχισυντάκτρια ενημερωτικών εκπομπών, όπως και στην τηλεόραση του ALPHA ενώ είχε την επιμέλεια και την παρουσίαση της μακροβιότερης τηλεοπτικής εκπομπής «Πάμε πακέτο».

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έχει γράψει τα βιβλία : «Νιάτα διαρκείας» (εκδόσεις Φερενίκη – 2004), «Όμορφα μυστικά – 75 πολύτιμες συμβουλές ομορφιάς και ευεξίας» (Φερενίκη – 2009), «Άλλαξε τη ζωή και το σώμα σου σε 42 ημέρες» (εκδόσεις Κλειδάριθμος 2018), «Κάντο να συμβεί τώρα» (Κλειδάριθμος 2019), «Ζήτα το σωστό και θα σου δοθεί» (Κλειδάριθμος 2021). Αρθρογραφεί σε περιοδικά της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.