Ζούλιας για τα αρνητικά σχόλια για τη στήριξή του στη ΝΔ

Μετά από τη συγκεκριμένη ανάρτηση, πολλοί ήταν οι χρήστες που εξέφρασαν τη διαφωνία τους και προέτρεψαν τον Βασίλη Ζούλια να περιοριστεί σε θέματα μόδας, άλλοι του άσκησαν σκληρή κριτική αποκαλώντας τον “βολεμένο”, ωστόσο δεν έλειψαν και εκείνοι που υποστήριζαν ότι έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα την άποψή του.

Ο σχεδιαστής απάντησε με ένα βίντεο στο οποίο εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους ψήφισε ΝΔ και παράλληλα αναρωτιόταν γιατί προκάλεσε τέτοιο μένος η ανάρτησή του.

“Τι έγινε ρε παιδιά; Ανέβασα μια φωτογραφία με τον Κυριάκο και τη Μαρέβα και τρελαθήκατε όλοι. Αρχίσατε και γράφατε το μακρύ σας και το κοντό σας από κάτω, γεμάτοι θυμό. Για ποιο λόγο; Με ξέρετε οι περισσότεροι και ξέρετε και τη ζωή μου, ξέρετε ότι είμαι ένας άνθρωπος που λέει τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Ναι, είμαι Νέα Δημοκρατία. Ψήφισα τη Νέα Δημοκρατία γιατί ήθελα και εγώ σταθερότητα. Επιχειρηματίας είμαι. Στο επιχειρείν τα τελευταία 20 χρόνια, τα πιο δύσκολα της Ελλάδος, έχω δει τι έχει κάνει η Νέα Δημοκρατία, έχω δει τι έχει κάνει το ΠΑΣΟΚ, έχω δει τι έχει κάνει η Αριστερά και επέλεξα να ψηφίσω Νέα Δημοκρατία τώρα. Έχω πολλούς φίλους στο Κ.Κ.Ε εσωτερικού στον ΣΥΡΙΖΑ και κάποιους με αναρχικές ιδέες, όλοι φίλοι μου είναι, τους αγαπάω, με αγαπάνε. Για ποιο λόγο τέτοιο μένος;” δήλωσε.

“Hρεμήστε, εκλογές ήταν, εντάξει χάρηκα και εγώ που βγήκε η Νέα Δημοκρατία. Φυσικά και χάρηκα! Θέλω σταθερότητα, έχω μια επιχείρηση με 20 εργαζόμενους εδώ, από τους οποίους το 10% ψήφισε Νέα Δημοκρατία, όλοι οι υπόλοιποι ψήφισαν άλλα κόμματα και καλά έκαναν. Ελεύθεροι είναι να ψηφίζουν ό,τι θέλουν. Και εγώ ελεύθερος είμαι να ανεβάζω στο προφίλ μου ό,τι θέλω. Δεν είναι ένα προφίλ που ανεβάσω μόνο ιστορίες μόδας και πράγματα για τη μόδα. Είναι και ένα κοινωνικό προφίλ το δικό μου. Σας παρακαλώ σταματήστε! Να αγαπιόμαστε μεταξύ μας και ας αγαπηθούν και τα κόμματα μεταξύ τους επιτέλους, για την Ελλάδα μας, να πάμε μπροστά. Αυτά. Έπρεπε να τα πω” πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: thetoc.gr