Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Πόπης Τσαπανίδου μετά τις εκλογές

Κατηγορηματική διάψευση στα σενάρια περί παραίτησης της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Πόπης Τσαπανίδου, που διακινούνταν στα ΜΜΕ.

Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη (ΑΝΤ1) μετά τις εκλογές, η έμπειρη δημοσιογράφος, απάντησε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο.

«Δεν έθεσα παραίτηση στη διάθεση του προέδρου. Αμέσως μετά το αποτέλεσμα, έθεσα εαυτόν στη διάθεση του προέδρου, όπως είναι λογικό να κάνει κάθε άνθρωπος. Δεν ήταν θέμα παραίτησης» είπε ενώ από χθες πηγές του κόμματος, που μίλησαν στην «Εφ.Συν.», σημείωναν χαρακτηριστικά ότι «ουδέποτε τέθηκε θέμα παραίτησής της».

Σχετικά με την μη εμφάνιση της, τις προηγούμενες μέρες, τόνισε πως «μέχρι να υπάρξει τοποθέτηση του προέδρου, συνεδρίαση της επιτροπής και μια νέα εκκίνηση ήταν πιο χρήσιμο που κάθισα στο γραφείο μου.

Η Πόπη Τσαπανίδου χαρακτήρισε το αποτέλεσμα των εκλογών «σοκαριστικό» που «μας πίκρανε».

Στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισήμαιναν ότι οι πληροφορίες για την παραίτηση της Πόπης Τσαπανίδου διαχέονται από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας και διάφορα «γαλάζια τρολ», με προφανή στόχο να δημιουργήσουν εικόνα διάλυσης για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.
Πηγή: efsyn.gr