Χιλιάδες φοιτητές στον Βόλο για το “θρυλικό” πάρτι των ΜΗΧ ΜΗΧ – “Βροχή” οι κλήσεις στο ΕΚΑΒ

Περισσότεροι από 8.000 φοιτητές συμμετείχαν στο “θρυλικό” πάρτι του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών (ΜΗΧ-ΜΗΧ) που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στο Πεδίον του Άρεως.

Για μια ακόμη φορά, αρκετοί από τους φοιτητές που συμμετείχαν, μεταφέρθηκαν σε κατάσταση μέθης στο Νοσοκομείο του Βόλου, μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες που ολοκληρώθηκε το πάρτι. Σημειώνεται ότι είχαν έρθει στον Βόλο για το συγκεκριμένο πάρτι φοιτητές και από άλλες πόλεις της χώρας, με λεωφορεία και ιδιωτικά αυτοκίνητα. Χιλιάδες φοιτητές ήλθαν στον Βόλο από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα, Λάρισα, Λαμία, Κοζάνη και Τρίκαλα.

Το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου είχε τεθεί σε αυξημένη ετοιμότητα για να αντιμετωπίσει τα περιστατικά μέθης και τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με 6 διασώστες ήταν σε επιφυλακή για τη μεταφορά μεθυσμένων νέων στο “Αχιλλοπούλειο”. Συνολικά, έγιναν περίπου 70 διακομιδές φοιτητών σε κατάσταση μέθης, ενώ υπήρξαν και μικροτραυματισμοί από θραυστικά αντικείμενα.