Μπέος σε αντιπολιτεύσεις: Της “αγίας…πούλης” θα γίνετε δημοτική αρχή (video)

Το πάρκινγκ της Φιλελλήνων θα δοθεί σε ιδιώτη και το δημοτικό συμβούλιο Βόλου έλαβε σήμερα κατά πλειοψηφία απόφαση, ενώ φάνηκαν ενοχλητικές στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Μουλά και τον δήμαρχο Α. Μπέο οι ερωτήσεις του δημοτικού συμβούλου κ. Μαυρογιάννη. Όταν ο κ. Μαυρογιάννης είπε πως όλοι ενδιαφέρονται για τα χρήματα των πολιτών, ο Α. Μπέος αποκάλεσε την αντιπολίτευση “νούμερα”. Είπε στον Γιώργο Μουλά να του κλείσει το μικρόφωνο και ανέφερε πως όταν βγουν δημοτική αρχή της … αγίας πούλης (κατά το πούλος), να ενδιαφερθούν για τα χρήματα των πολιτών που μόνο η δημοτική αρχή προστατεύει… Σε ό,τι αφορά το πάρκινγκ της Φιλελλήνων, από τις 230 θέσεις οι 110 γίνονται χρήση από μονίμους κατοίκους και τα έσοδα του 2022 ήταν στα 37.000 ευρώ. Ο Α. Μπέος εκτίμησε πως εάν ενδιαφερθεί ιδιώτης, θα υπάρχει μια αύξηση της τάξης του 5% – 10% και είπε πως το πάρκινγκ είναι το φθηνότερο της πόλης.
Η δημοτική αρχή δεν παρουσίασε καμία μελέτη διαχείρισης, ενώ ο αντιδήμαρχος Α. Ζέρβας, παρότι το πάρκινγκ αποτελούσε θέμα συζήτησης στο δημοτικό συμβούλιο πήγε στο γραφείο του να φέρει τα στοιχεία που ζητήθηκαν για την οικονομική χρήση, που ζητούσαν ο κ. Παπαδούλης και ο κ. Μαυρογιάννης .
Την παραμονή της δομής στην διαχείριση του δήμου ζήτησε ο κ. Ριζόπουλος λέγοντας πως οι πολίτες χρηματοδότησαν το έργο με 10 εκ. για να το πάρει ένας ιδιώτης.
Όταν ο κ. Μαυρογιάννης θέλησε να κάνει συμπληρωματική ερώτηση ο Α. Μπέος έδωσε εντολή στον Μουλά να του «κόψει» το μικρόφωνο γιατί κατά την γνώμη του όσα έλεγε δεν είχαν κανένα νόημα!
«Δεν έχετε δικαίωμα να μιλάτε για να λεφτά των δημοτών, άντε κλείσε το μικρόφωνο, άντε και πολύ σας ανεχτήκαμε νούμερα”, είπε και έκλεισε μόνος του το μικρόφωνο με τον Μουλά να παρακολουθεί… Στη συνέχεια και ενώ ο κ. Μαυρογιάννης παρατήρησε πως δεν μπορεί να νοικιάζονται σε σωματεία εγκαταστάσεις για 100 ευρώ τον χρόνο, χωρίς να έχουν την ευθύνη της συντήρησης ο Α. Μπέος σε ένα ακόμη χυδαίο κρεσέντο απάντησε πως όταν θα “βγούνε δημοτική αρχή της … αγίας πούλης να τα δώσουνε με παραπάνω χρήματα”.