Αιχμές του ΠΑΣΟΚ για Καναβό, Γοσποδίνη και Τσεκούρα

Αιχμές  της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ και του Γραμματέα Νίκου Πολίτη στους απόντες υποψήφιους βουλευτές από την συνεδρίαση της εκλογικής επιτροπής του κόμματος, δύο εκ των οποίων με επίσημες δηλώσεις τους  μίλησαν για μηχανισμούς που δεν τους επέτρεψαν την πρωτιά. Ο κ. Πολίτης με μια ανακοίνωσή του γεμάτη αιχμές για την στάση τους, δηλώνει ότι το ΠΑΣΟΚ προχωρά ισχυρό, μακριά από οποιεσδήποτε προσωπικές στρατηγικές.

“Το κίνημά μας υπερβαίνει τον κάθε έναν ξεχωριστά. Η άποψη αυτή πρέπει να αποτελεί συνείδηση, ιδιαίτερα σε όσους τίμησε ο χώρος επιλέγοντας τους να τον εκπροσωπήσουν είτε στις εκλογές, είτε σε όποιες άλλες διαδικασίες. Ωστόσο όλες και όλοι κρίνονται για τη προσφορά τους όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, μέσα σε ανάλογο θεσμικό πλαίσιο. Προφανώς οι παρόντες στις μάχες είναι και οι εν δυνάμει νικητές. Οι αδικαιολογήτως απόντες σίγουρα όχι”, ανέφερε.

Το τοπικό ΠΑΣΟΚ “καθρεφτίζεται” στον Γραμματέα του που δέχτηκε τα πυρά από τους υποψηφίους και ο κ. Πολίτης απάντησε σε ανάλογο ύφος. Αποφάσισαν και οι δύο πλευρές να “γρατζουνιστούν” πριν τις εκλογές .