Ο Αλ. Μεϊκόπουλος παραδέχεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να σοβαρέψει…

«Πρέπει να ξεθολώσει το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ. Χρειάζονται αλλαγές και στην στρατηγική και στον προσανατολισμό. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αλλάξει, να σοβαρέψει, να γίνει πολύ πιο υπεύθυνος».
Όχι, δεν πρόκειται για αντιπολιτευτικά βέλη από τη ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ, αλλά για διαπιστώσεις του βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου, ο οποίος μιλώντας σήμερα στο Ράδιο Ένα παραδέχθηκε πως το κόμμα του δεν μίλησε με σαφήνεια στους πολίτες για τις προγραμματικές του θέσεις στις εκλογές τις 21ης Μαΐου.
«Πρέπει να επανασυστηθούμε στον κόσμο», είπε ο κ. Μεϊκόπουλος, αλλά έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν τίθεται θέμα ηγεσίας και ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης.
Επομένως, ποιος φταίει για το θολό μήνυμα και το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αντιμετώπισε με σοβαρότητα την εκλογική αναμέτρηση; Ποιος φταίει για την έλλειψη υπευθυνότητας και την ασάφεια του προγραμματικού λόγου; Ποιος φταίει, εν τέλει, για τη συντριπτική ήττα του κόμματος που τώρα φιλοδοξεί να γίνει μια ισχυρή αντιπολίτευση; Στα ερωτήματα αυτά δεν θα αποφύγουν να απαντήσουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα, όμως, προέχει να έλθουν ξανά πρόσωπο με πρόσωπο με τους πολίτες και να συστηθούν από την αρχή. Ποιοι είναι, από που έρχονται, που θέλουν να πάνε και με ποιους. Το χρονικό διάστημα είναι πολύ μικρό και ο κόσμος πλέον κουρασμένος από τη «βαβούρα» των εκλογών. Ο ΣΥΡΙΖΑ τα παίζει όλα για όλα. Αν, δηλαδή, θα καταφέρει να συγκρατήσει τους «πολιτικούς μετανάστες» που τον έκαναν κόμμα εξουσίας ή θα συνεχίσει να συρρικνώνεται και να βυθίζεται στα θολά νερά που «ψάρευε» τα προηγούμενα χρόνια.