Το απίστευτο ρεκόρ που συνέχισε κόντρα στη Νίκη Βόλου ο Αλμωπός

Ένα απίστευτο σερί καταγράφει ο Αλμωπός Αριδαίας κατά τη δεύτερή του σεζόν στη Super League 2 μετρώντας πέντε λευκές ισοπαλίες στα τελευταία έξι παιχνίδια.

Μάλιστα, οι τέσσερις εξ αυτών είναι σερί (Διαγόρας Ρόδου, Ηρακλής Λάρισας, ΠΑΟΚ Β’ και Νίκη Βόλου) ενώ στο πρωτάθλημα αριθμεί συνολικά εννιά 0-0, στατιστικό που δεν το συναντά κανείς συχνά, φτάνοντας απολογισμό 15 ισοπαλιών, κορυφαίο νούμερο με τον Παναθηναϊκό Β’ να έπεται με 12 και οι αμέσως επόμενες ομάδες είναι οι Μακεδονικός – Θεσπρωτός έχοντας 8.

Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό πως η ομάδα από την Πέλλα έχει και τον πιο σφιχτό απολογισμό σε γκολ υπέρ – κατά στο πρωτάθλημα καθώς έχει σκοράρει μόλις 15 φορές έχοντας τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα με τον Ηρακλή Λάρισας να ακολουθεί (16 τέρματα), πλην του Απ. Λάρισας (σ.σ αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα με 8 γκολ).

Αναφορικά με την άμυνα, το σύνολο του Γιώργου Τυριακίδη έχει εκ των κορυφαίων, καθώς δέχθηκε μόλις 17 έπειτα από 27 αγωνιστικές, όσα και η Αναγέννηση Καρδίτσας, με τον Πανσερραϊκό να βρίσκεται πρώτο με μόλις 10 γκολ παθητικό και δεύτερη την ΑΕΛ (16).

πηγή: regista.gr