Ο Μπέος πήγε σε Φλωρίδη και Αρειο Πάγο για τον Παπαπέτρο – Αήθης επίθεση στον Λεων. Μαυρογιάννη (video)

Με προσωπική επίθεση στον γιατρό και δημοτικό σύμβουλο Λεωνίδα Μαυρογιάννη, έκλεισε το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο της τετραετίας στον Δήμο Βόλου. Στη σημερινή τελευταία συνεδρίαση, ο δήμαρχος τον αποκαλούσε συνεχώς “κοπρίτη”, “νούμερο” και “επιστήμονα του κώλου”. Ανέφερε συνεχώς πως το ψηφοδέλτιο του Νίκου Παπαπέτρου, αποτελείται από κοπρίτες και πανεπιστημιακούς που νομίζουν πως θα ανοίξουν φροντιστήριο.

Ο Αχ. Μπέος εξαπέλυσε ύβρεις σε βάρος του γνωστού χειρουργού Λεωνίδα Μαυρογιάννη και τον καθύβρισε γιατί δεν ήταν στις φωτιές, για να τις σβήσει, ενώ του έκλειναν το μικρόφωνο για να μην τοποθετηθεί. Μάλιστα ο Α. Μπέος αποκάλυψε πως για την ύπαρξη του αντιπάλου του Νίκου Παπαπέτρου και τις κινήσεις του σχετικά με τη διερεύνηση δημοτικών υποθέσεων, έχει ενημερωθεί η Κυβέρνηση και ειδικότερα ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης αλλά και ο Αρειος Πάγος!

«Για τις βρωμιές και τις μηνύσεις ενημέρωσα τον Υπουργό και τον Αρειο Πάγο», δήλωσε.

Βρίζοντας συνεχώς, δήλωνε πως με άριστα το 10 πήρε στις φωτιές του Βόλου 100 και είπε πως το έργο του ήταν συγκεκριμένο και ειδικότερα αφορούσε στην οργάνωση του Εκθεσιακού όπου φιλοξένησε 765 άτομα. Όταν ο κ. Μαυρογιάννης κατηγορήθηκε πως δεν ήταν στις φωτιές για να βοηθήσει στην κατάσβεση, εκείνος αποκάλεσε τον δήμαρχο φασίστα και επανέλαβε πως τον σπιλώνει ένας άνθρωπος αγράμματος, ενώ γνωρίζει τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει. Μόλις ο κ. Μαυρογιάννης αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα της υγείας του, δέχτηκε επίθεση από τους Αν. Ζέρβα και Χρ. Στεφόπουλο και ο Α. Μπέος του φώναζε πως θα τον «μαυρίσει» ο κόσμος στις εκλογές.
«Μόνο ο Ριζόπουλος εμφανίστηκε ρε κοπρίτες στο Εκθεσιακό. Ειδες ρε π@@@@η τι προεκλογική αβάντα σου κάνω;» είπε απευθυνόμενος στον κ. Ριζόπουλο και συνέχιζε να καθυβρίζει τον κ. Μαυρογιάννη και τον αντίπαλό του στις εκλογές Νίκο Παπαπέτρο.
Σε ό,τι αφορά τις φωτιές δήλωσε… «αυτό μπορέσαμε και αυτό κάναμε» και συνέχισε. «Νούμερα, κοπρίτες, πολιτικοί απατεώνες… Έχεις να φας μαύρο, κακομοίρη, που τολμάς να κάνεις κριτική».