Έκλεψαν φορτηγό με 50 δημιουργίες του Balmain λίγο πριν από την επίδειξη στο Παρίσι

Μεγάλη είναι η ανυπομονησία του fashion κοινού για τα ενδύματα υψηλής ραπτικής που θα παρουσιαστούν στο επερχόμενο σόου στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, όμως ένα δυσάρεστο γεγονός ήρθε να πλήξει εν μέρει τον θεσμό.

Επιτήδειοι έκλεψαν περισσότερα από 50 σύνολα του οίκου υψηλής ραπτικής Balmain από το φορτηγό που τα μετέφερε, με αποτέλεσμα η ομάδα του οίκου μόδας να χρειάζεται να αφιερώσει επιπλέον χρόνο για την προετοιμασία του σόου.

Η ανάρτηση του σχεδιαστή Olivier Rousteing
Με ανάρτηση στο Instagram, ο σχεδιαστής Olivier Rousteing εξήγησε στους θαυμαστές του ότι περισσότερα από 50 σύνολα από τη νέα συλλογή του οίκου εκλάπησαν.

Στην ανάρτησή του ο Rousteing έγραψε στους 9,8 εκατομμύρια ακολούθους του: «Σήμερα το πρωί ξύπνησα με το χαμόγελο, ξεκινώντας τις πρόβες για την επόμενη επίδειξή μου, στις 9 π.μ. και συνέβη αυτό …50 δημιουργίες Balmain εκλάπησαν. Εκλάπη η παράδοση. Το φορτηγό εκλάπη. Δόξα τω Θεώ, ο οδηγός είναι ασφαλής».

Κανονικά η συμμετοχή του οίκου στην επίδειξη μόδας
Ο επικεφαλής του οίκου Balmain είπε ότι η επίδειξη θα γίνει την προγραμματισμένη ημερομηνία, στις 27 Σεπτεμβρίου, κοντά στον Πύργο του Άιφελ. «Τόσοι πολλοί άνθρωποι εργάστηκαν τόσο σκληρά για να δημιουργηθεί αυτή η συλλογή. Επαναλαμβάνουμε τα πάντα, αλλά αυτό είναι τόσο ασεβές» επισήμανε.

Ο Rousteing πρόσθεσε, επίσης, ότι η ομάδα θα διαθέσει επιπλέον ώρες για να διασφαλίσει ότι η επίδειξη μόδας θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

«Θα εργαζόμαστε περισσότερο, μέρες και νύχτες, οι προμηθευτές μας θα εργάζονται επίσης μέρες και νύχτες… Τόσοι πολλοί εργαζόμενοι, προμηθευτές, η ομάδα μου και εγώ. Παρακαλώ να είστε ασφαλείς, αυτός είναι ο κόσμος στον οποίο ζούμε. Σας αγαπώ ομάδα Balmain και δεν θα τα παρατήσουμε», ανέφερε.

Εν τω μεταξύ, πολλοί σχεδιαστές μόδας με μηνύματά τους εξέφρασαν την υποστήριξή τους στον Olivier Rousteing, μεταξύ άλλων ο Simon Porte Jacquemus, ο οποίος έγραψε στα σχόλια: «Δύναμη».

Πηγή: iefimerida.gr
Kentavros