Είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς στο Πνευματικό Κέντρο του Αγ. Τρύφωνα

Μετά από συνεννόηση με τον εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Τρύφωνος, π. Γαβριήλ, το Δ.Σ. του “Εσταυρωμένου” αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια νέα ανθρωπιστική αποστολή στην περιοχή, για την ενίσχυση των δεκάδων πλημμυροπαθών οικογενειών της Νεάπολης και των Αγίων Αναργύρων Βόλου.

Ένα φορτηγό αυτοκίνητο της Μητρόπολης, φόρτωσε μια μεγάλη ποσότητα αναγκαίων ειδών από το Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.) – Θουκυδίδου 10, έναντι ΙΚΑ και Σιδηροδρομικού Σταθμού Βόλου- και τα μετέφερε στο υπόγειο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Τρύφωνος, όπου ομάδα εθελοντών της ενορίας προετοίμασε την μεγάλη αίθουσα για να υποδεχτεί τις δοκιμαζόμενες οικογένειες της περιοχής.

Η έκθεση περιλαμβάνει:
– Παπλώματα
– Κουβέρτες
– Σεντόνια
– Μαξιλαροθήκες
– Ενδύματα (γυναικεία, παιδικά και αντρικά)
-Υποδήματα ” ” ”
– Σκόνη πλυσίματος
– Σαμπουάν
– Σαπούνια
– Σφουγγαρίστρες

Οι πλημμυροπαθείς των περιοχών αυτών – ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ, ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ κ.α.- μπορούν να επισκεφθούν το πνευματικό κέντρο του Αγ. Τρύφωνος με σκοπό να επιλέξουν τα αναγκαία είδη για την οικογένειά τους.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή για αρκετές ημέρες, σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα ανακοινώσει το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ναού.

Επίσης, μεγάλη ποσότητα τροφίμων διανεμήθηκε σήμερα σε 30 οικογένειες πλημμυροπαθών στη Νέα Ιωνία, το Αλιβέρι και τη Μηλίνα.

Τέλος, σήμερα ετοιμάστηκαν και διανεμήθηκαν πολλά είδη σε όσους επισκέφθηκαν το ΚΕ.Δ.Α.Β.