Πειραιάς: Προφυλακιστέος ο ηλικιωμένος που δολοφόνησε εν ψυχρώ τον υπάλληλο πάρκινγκ

Στη γειτονιά επικράτησε αναστάτωση, με τους περαστικούς να τρέχουν να καλυφθούν. Ο δράστης ανέβηκε στο διαμέρισμά του και κάλεσε την Αστυνομία παραδεχόμενος την πράξη του.

Σύντομα αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο, όπου και τον συνέλαβαν. Το θύμα, που ήταν παντρεμένος και πατέρας μικρών παιδιών, μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα πρώτα λόγια του 68χρονου στους αστυνομικούς

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο ηλικιωμένος, ο οποίος είχε νοσηλευτεί μία φορά στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική για προβλήματα που αντιμετώπιζε, τσακωνόταν καθημερινά με τον 36χρονο υπάλληλο, αλβανικής υπηκοότητας, για το παρκάρισμα των αυτοκινήτων.

«Τσακωνόμασταν καθημερινά γιατί έβαζε τα αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιο, μπροστά από την πολυκατοικία μου. Εγώ του έλεγα να μην τα βάζει και αυτός δεν άκουγε. Σήμερα πήγα και του είπα “βγάλε τα αυτοκίνητα από εδώ” και μου είπε “όχι”. Μετά, άρχισε και με έβριζε. Τσαντίστηκα, ήταν στιγμιαίοΠήρα την καραμπίνα από το σπίτι και τον πυροβόλησα», φέρεται να είπε ο 68χρονος στους αστυνομικούς, που έσπευσαν στο σημείο της δολοφονίας.

Σύμφωνα με περίοικους, ο 68χρονος συχνά δημιουργούσε προβλήματα για τη λειτουργία του πάρκινγκ. Όπως υποστηρίζουν, «έπεφτε μπροστά στα αυτοκίνητα, δεν σηκωνόταν, αλλά σήμερα πήρε την καραμπίνα του και έγινε αυτό που έγινε. Οι διαπληκτισμοί με τον 36χρονο ήταν συχνοί».

enikos.gr