Στην “πρώτη” του Ολυμπιακού ο Παπαπέτρος: Στηρίζουμε φανατικά τις 2 ιστορικές ομάδες της πόλης

Παρουσία σε ερυθρόλευκο φόντο είχε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Νίκος Παπαπέτρος, ο οποίος έδωσε το «παρών» στον αγιασμό για τη νέα αγωνιστική χρονιά και την πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου στο ΕΑΚ. Μαζί με υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους, φιλάθλους της ιστορικής ομάδας, παρακολούθησαν την επίσημη πρώτη του Ολυμπιακού, συνομιλώντας με αρκετούς δημότες που βρέθηκαν στο Στάδιο.

Ο υποψήφιος δήμαρχος, αν και δηλωμένος φίλαθλος της Νίκης Βόλου, εξέφρασε τη στήριξή του στην ομάδα και στηλίτευσε την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκονται όλες οι εγκαταστάσεις του ΕΑΚ και την αδιαφορία σε σημείο «πολεμικής» που δέχονται από την απερχόμενη δημοτική αρχή οι ιστορικές ομάδες της πόλης, προς όφελος του ξενόφερτου σωματείου της Πύδνας Κίτρους (ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ).

Όπως τόνισε, εάν οι Βολιώτες του εμπιστευθούν το «τιμόνι» του Δήμου Βόλου, η κατάσταση αυτή θα αλλάξει και όλες οι ποδοσφαιρικές ομάδες του Βόλου, με προεξάρχουσες τον Ολυμπιακό και τη Νίκη, θα έχουν τη βοήθεια που δικαιούνται και τους αξίζει από τον Δήμο Βόλου. Δήλωσε, τέλος, ότι ο απερχόμενος δήμαρχος στρέφεται με κάθε τρόπο κατά των δύο ομάδων, τις οποίες υπονομεύει προκειμένου να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερο στον «αφρό» την ΠΑΕ που διοικεί και δεν έχει καμία ιστορική αναφορά και σύνδεση με την πόλη του Βόλου και το τοπικό ποδόσφαιρο.

 
Kentavros